Ανακοίνωσε (προσωρινά) Γιουκαρή ο Αλμυρός του Παπαματθαιάκη

20/08/2022 - 17:18 Τελευταία τροποποίηση στις 20/08/2022 - 18:17

Ο Ραφαήλ Γιουκαρής ήταν γνωστό εδώ και μέρες ότι βρίσκεται στην Κρήτη και προπονείται με τον Αλμυρό. Μάλιστα ο Μυτιληνιός μέσος αγωνίστηκε και στο πρόσφατο φιλικό της ομάδας του Μανώλη Παπαματθαιάκη με τον Γιούχτα.

Ως είδηση, η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν θα έκανε ιδιαίτερη εντύπωση σε κανέναν, παρά μόνο σε όσους γνώριζαν... όλα όσα ισχυριζόταν ο πρώην προπονητής του Αιολικού για τον πρώην παίκτη του. Ο οποίος δεν είναι ο μόνος που "ψώνισε" ο Ηρακλειώτης τεχνικός από την ομάδα της Μυτιλήνης, αφού έχει προηγηθεί και ο Οδυσσέας Νικολάου.

Αν μάλιστα προσθέσουμε και το ασφυκτικό πρέσινγκ του Παπαματθαιάκη στον γυμναστή του Αιολικού Κομνηνό Μπατζάκα, θα γίνει πιο εύκολα κατανοητό σε όλους και όλες ότι ο νυν προπονητής του Αλμυρού δεν φαίνεται να... πολυσεβάστηκε το ψωμί που έφαγε στην πρώην ομάδα του, η οποία μάλιστα φρόντισε να τον εξοφλήσει ως τα τέλη Γενάρη, παρότι κούνησε μαντήλι αρχές Δεκέμβρη, έχοντας προλάβει ως τότε να αποκλειστεί από το Κύπελλο Ελλάδας και να χάσει βαθμούς κόντρα στους τρεις τελευταίους της βαθμολογίας στον 6ο Όμιλο της Γ' Εθνικής.

Το μεταγραφικό κομμάτι της υπόθεσης, ωστόσο, αναμένεται να έχει και συνέχεια, αφού ο Ραφαήλ Γιουκαρής δεσμεύεται με τον Αιολικό έως το Ιούνιο του 2024 με τους Μυτιληνιούς, παρά τις επανειλημμένες κρούσεις τους προς τον ποδοσφαιριστή, να τον περιμένουν ως τώρα μάταια να ενσωματωθεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Από την ανακοίνωση του Αλμυρού πάντως προκύπτει και η... υπερσπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει η ομάδα του Ηρακλείου, αφού θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι για την τύχη της αναμένεται να αποφανθεί η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση του Αλμυρού: «

Το ΔΣ του Αλμυρού, συνεχίζοντας την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του έμπειρου και πολύ ποιοτικού μέσου Ραφαήλ Γιουκαρή με προσωρινή μεταγραφή από την ομάδα του Αιολικού αφού ο ποδοσφαιριστής ήδη από τον Ιούλιο του 2022 εργάζεται και διαμένει λόγω επαγγελματικής του ενασχόλησης στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο Ραφαήλ είναι 27 χρονών, δεξιοπόδαρος και έχει παραστάσεις από όλες τος επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας. Στα 16 του χρονια έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΛ Καλλονής στην Α εθνική και χαρακτηρίζεται ένας από τους πιο ποιοτικούς Μυτηλινιους μέσους.

Την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην ομάδα του Αιολικού Μυτιλήνης ενώ έχει αγωνιστεί και στις ομάδες Αετός Λουτρών, ΑΟ Τρίκαλα και επι Κυπριακού εδάφους αγωνίστηκε με τις ομάδες της Αγίας Νάπας, Άρη Λεμεσού, ενώ χρίσθηκε και Διεθνής με την Ελλάδα U-19.

Καλωσορίζουμε τον Ραφαήλ στην οικογένεια του Αλμυρού και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με πολλές νίκες!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey