ΕΠΟ: Την Πέμπτη οι αποφάσεις για Super League 2 και Γ’ Εθνική

28/09/2022 - 19:56 Τελευταία τροποποίηση στις 28/09/2022 - 20:03

Η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής θα συνεχιστεί αύριο Πέμπτη, όπου θα ληφθούν αποφάσεις για Super League 2 και Γ’ Εθνική.

Σύμφωνα με το onsports.gr καμία ουσιαστική εξέλιξη δεν υπήρξε για τη Γ’ Εθνική στη χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, καθώς διακόπηκε για την Πέμπτη. Το κύριο θέμα που πρέπει να λυθεί είναι αυτό του Αγροτικού Αστέρα, και το αν θα προβιβαστεί στη Super League 2 ή θα ισχύσει η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου (για το Μητρώο) και θα πάρει άλλη ομάδα τη θέση του.

Παράλληλα, η ΕΠΟ πρέπει να αποφασίσει και για τις άλλες δύο κενές θέσεις που έχουν προκύψει στην SL2, της Ξάνθης και του Εργοτέλη, όπου θα αντικατασταθούν από τις ομάδες που συμμετείχαν αλλά δεν προβιβάστηκαν από τα μπαράζ, Ηλιούπολη, ΠΑΟ Ρουφ και Ηρακλή Λάρισας.

Όσον αφορά τη Γ’ Εθνική, αναμένεται να συζητηθεί τροποποίηση της περσινής προκήρυξης, που είχε τριετή διάρκεια. Αφού οριστικοποιηθούν οι ομάδες που θα συμμετέχουν, τότε υπάρχει το ενδεχόμενο αύξησης των ομίλων από 4 σε 6, καθώς έτσι θα μειωθούν οι αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αλλά οι αποστάσεις για τις ομάδες.

Όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την Πέμπτη, προκειμένου να προχωρήσει ο σχεδιασμός με τον ορισμό ημερομηνίας κλήρωσης και σέντρας στη Γ’ Εθνική. Ωστόσο, εάν δεν υπάρξει λύση στο θέμα του Μητρώου, τότε δεν αποκλείεται την Παρασκευή στη ΓΣ της ΕΠΟ να ληφθεί απόφαση για αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, συμπεριλαμβανομένης και της Γ’ Εθνικής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey