Γ Εθνική: Σε "διαβούλευση" ο αριθμός των ομίλων

21/10/2022 - 10:53

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ άναψε το πράσινο φως για την έναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, με την έναρξη της Γ Εθνικής να προορίζεται για το Σαββατοκύριακο 12-13 Νοεμβρίου.

Στο προσκήνιο βρίσκεται φυσικά και ο σχεδιασμός που αφορά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και ένα από τα θέματα που παραμένουν ανοιχτά και απασχολούν τα σωματεία, είναι ο αριθμός των ομίλων που θα συγκροτήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας soccerlive.gr, οι άνθρωποι της Επιτροπής Διοργανώσεων προτίθενται να συζητήσουν για το συγκεκριμένο ζήτημα με τα ίδια τα σωματεία, ώστε να ακουστούν οι απόψεις και να αποφασιστεί από κοινού αν το πρωτάθλημα είναι καλύτερο να πραγματοποιηθεί σε τέσσερις ή σε έξι ομίλους.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται να αποσταλεί σχετικό e-mail προς τα σωματεία, στο οποίο θα καλούνται οι πρόεδροι (ή άλλοι εκπρόσωποι) για τηλεδιάσκεψη την προσεχή Κυριακή στις 12:00. Από εκεί και πέρα, για τις αρχές Νοεμβρίου προγραμματίζεται η διαδικασία της κλήρωσης, με την τοποθεσία να μην έχει αποφασιστεί ακόμα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey