Γ' Εθνική: «Κλειδώνει» για 13/11 η πρεμιέρα

25/10/2022 - 10:18

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη που διοργανώθηκε από την Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ και με τη συμμετοχή των σωματείων της Γ Εθνικής καταθέτοντας την άποψή τους για τον αριθμό των ομίλων, στους οποίους θα πρέπει να διαχωριστούν οι ομάδες του φετινού Πρωταθλήματος.

Τη δεδομένη στιγμή φαίνεται να έχει «κλειδώσει» πως η πρώτη σέντρα θα γίνει το σαββατοκύριακο 12-13 Νοεμβρίου, ενώ την πρώτη εβδομάδα του επόμενου μήνα θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση. Εκείνο που μένει να αποφασιστεί, είναι αν το πρωτάθλημα θα γίνει σε τέσσερις, πέντε ή και έξι ομίλους.

Όπως αναφέρει το soccerlive, η επιτροπή και σωματεία παρουσίασαν την επιχειρηματολογία τους, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τα επικρατέστερα σενάρια είναι εκείνα των πέντε και έξι ομίλων, με το πρώτο να έρχεται κατόπιν πρότασης του μέλους της Επιτροπής, Διονύση Βισβίκη. Υπογραμμίζεται, βεβαίως, ότι υπήρξαν αρκετές αντιδράσεις από τις ομάδες που είχαν προχωρήσει στον προγραμματισμό τους, με το δεδομένο ότι το πρωτάθλημα θα γίνει σε τέσσερις ομίλους, όπως άλλωστε αναφέρεται και στην Προκήρυξη. Πλέον, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει την προσεχή Τετάρτη (26/10), οπότε και πρόκειται να συνεδριάσει η Επιτροπή Διοργανώσεων για την τελική απόφαση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey