Προς αποδέσμευση ο Γιουκαρής από τον Αλμυρό

26/12/2022 - 11:55 Τελευταία τροποποίηση στις 26/12/2022 - 13:01

Θα χωριστούν κατά πάσα πιθανότητα οι δρόμοι του Αλμυρού με τον Ραφαήλ Γιουκαρή την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δύο πλευρές οδηγούνται προς τη λύση της συνεργασίας τους, κάτι που σημαίνει ότι ο Μυτιληνιός ποδοσφαιριστής επιστρέφει στον Αιολικό. Και αυτό γιατί ο Αλμυρός ενέταξε στο δυναμικό του τον Γιουκαρή με το καθεστώς της χιλιομετρικής απόστασης και αν ο ποδοσφαιριστής αποχωρήσει από την ομάδα της Κρήτης μεσούσης της σεζόν επιστρέφει αυτομάτως πίσω. Για τον παραπάνω λόγο μάλιστα το "SL" είχε γράψει σε άρθρο του το καλοκαίρι για προσωρινή αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή.

Από κει μετά το τι μέλλει γενέσθαι είναι κάτι που θα αποφασιστεί από τη διοίκηση της ομάδας ειδικά για μια περίπτωση που ακόμη "τρέχουν" δικαστικές αποφάσεις από την ΕΠΟ και την επιτροπή δεοντολογίας που έχει προσφύγει ο Αιολικός κατά του Αλμυρού ως προς τον τρόπο που απέκτησε τον παίκτη. 

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για την αποδέσμευση του παίκτη και ο ίδιος αποφασίσει να έρθει σε συμφωνία με κάποιο άλλο σωματείο, το μόνο σίγουρο είναι ότι η διαπραγμάτευση θα γίνει από την διοίκηση του Αιολικού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey