Γ Εθνική: Τι έχουμε δει στον 4ο όμιλο μέχρι τώρα

29/12/2022 - 11:28 Τελευταία τροποποίηση στις 29/12/2022 - 12:07

Οι ομάδες της Γ Εθνικής μπορεί να μην έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, ωστόσο συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους για τον πρώτη αναμέτρηση της νέας σεζόν το Σαββατοκύριακο 7-8 Ιανουαρίου. 

Στις επτά αγωνιστικές του 4ου ομίλου, η ευχάριστη έκπληξη έως τώρα είναι ο Αιολικός που παραμένει μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας, με 6 νίκες και μία ήττα συνολικά. Η ομάδα της Μυτιλήνης έχει αποδείξει μέχρι στιγμής ότι μόνο τυχαία δεν είναι η θέση της στον βαθμολογικό πίνακα περνώντας αλώβητη από δύσκολες έδρες, ενώ στα δύο από τα τρία εντός έδρας παιχνίδια παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο κατακτώντας σπουδαίες νίκες. 

Στις τάξεις του συλλόγου μπορεί να κρατούν χαμηλούς τόνους, ωστόσο η εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής έχει ανοίξει την όρεξη για το κάτι παραπάνω με την διοίκηση να κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου ενισχύοντας την ομάδα σε θέσεις που παρουσιάζονται κάποια κενά.

Ο Πανιώνιος είναι η μοναδική ομάδα του ομίλου που δεν έχει ηττηθεί έως τώρα, όμως αυτό δεν είναι αρκετό για να τον διατηρήσει στην κορυφή. Υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος στο πρωτάθλημα και σίγουρα παραμένει ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο.

Η Ρόδος επίσης έχει ξεκάθαρο στόχο την πρωτιά και παρά το γεγονός ότι έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία με ένα παιχνίδι λιγότερο κόντρα στον Πανιώνιο, είναι αρκετά ποιοτική ομάδα και θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την άνοδο.

Σε άλλα αξιοσημείωτα, ο ΑΟ Διαβολιτσίου και ο Πανγυθεατικός είναι οι δύο ομάδες που ακόμα δεν έχουν κατακτήσει νίκη. Ο ΑΟ Διαβολιτσίου μετράει τις περισσότερες ισοπαλίες, πέντε στον αριθμό, ενώ ακολουθούν με τέσσερις ο Πανγυθεατικός και η Ερμιονίδα. Τις περισσότερες ήττες έχει ο Παναργειακός 5 στον αριθμό.

Τέλος, τρεις ομάδες έως τώρα έχουν αλλάξει προπονητή και συγκεκριμένα ο Πανηλειακός, ο Ιάλυσος και ο Παναργειακός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey