Στην Ερμιονίδα ο Μπέκου Λαμάϊ

20/01/2023 - 20:02 Τελευταία τροποποίηση στις 20/01/2023 - 21:55

Παίκτης της Ερμιονίδας είναι ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ Μπέκου Λαμάϊ.

Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Απόλλωνα Βουναρακίου και έφτασε μέχρι τη Super League, ενώ πλέον θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Γιακαλή. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του μέσου Μπέκου Λαμάι, ο οποίος μέχρι πριν από λίγους μήνες αποτελούσε μέλος του ΟΦΗ (Super League 1), έχοντας ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στην ομάδα του Ηρακλείου.

Ο Μπέκου Λαμάι γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου του 2002 στη Μυτιλήνη και αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής, χρησιμοποιώντας με την ίδια ευχέρεια και τα δυο του πόδια.

Ο 21χρονος παίκτης ξεκίνησε να παίζει μπάλα στον Απόλλωνα Βουναρακίου (Λέσβος) την περίοδο 2016-17. Λόγω της εξέλιξής του, μέσω και της δουλειάς που γινόταν στον συγκεκριμένο σύλλογο, δοκιμάστηκε τέλη Μαΐου του 2018 στον ΠΑΟΚ, ομάδα που συνεργάζεται η ακαδημία του Απόλλωνα Βουναρακίου. Τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς άνοιξε, τελικά, για τον Μπέκου Λαμάι η πόρτα του ΟΦΗ. Μετακόμισε στο Ηράκλειο και εντάχθηκε στην ομάδα Κ-17 του ΟΦΗ. Στη συνέχεια ανέβηκε στους Κ-19, τμήμα με το οποίο έπαιξε τρία χρόνια. Ακολούθως αποτέλεσε μέλος, για τέσσερις μήνες, και της πρώτης ομάδας του ΟΦΗ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey