Πρόωρο τέλος για τον Γιακαλή από την Ερμιονίδα

13/03/2023 - 21:36

Πρόωρα χώρισαν οι δρόμοι του Θοδωρή Γιακαλή με την Ερμιονίδα, με τον Μυτιληνιό τεχνικό από σήμερα και επίσημα να αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.

Ο Θοδωρής Γιακαλής μέτρησε 10 αγώνες στον πάγκο της ομάδας, όμως οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να λύσουν την συνεργασία τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασία της με τον προπονητή Θοδωρή Γιακαλή, μετά από συνάντησή του  με τη διοίκηση του συλλόγου.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γιακαλή για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα μας από τον πόστο του προπονητή, στο διάστημα που ήταν μαζί μας. Εργάστηκε με ευσυνειδησία, επαγγελματισμό, σοβαρότητα, δούλεψε για ώρες στο γήπεδο, με στόχο την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει ως σύλλογος. Του ευχόμαστε τα καλύτερα τόσο ως προπονητής όσο και ως άνθρωπος.

Ο 45χρονος τεχνικός βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/03) στο γήπεδο της Ερμιόνης και πριν από την έναρξη της προπόνησης αποχαιρέτησε τους παίκτες και τους ανθρώπους της ομάδα μας. Ευχήθηκε σε όλους να έχουν υγεία και επιτυχίες στο μέλλον, τονίζοντάς τους να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά.

Η διοίκηση της ΑΕ Ερμιονίδας είναι ήδη σε επαφές με προπονητές, για να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey