Βήμα ανόδου για τον Καμπανιακό

24/05/2023 - 19:45 Τελευταία τροποποίηση στις 24/05/2023 - 19:57

Ο Καμπανιακός έκαμψε την αντίσταση του Γιούχτα με 2-0 στην Χαλάστρα και έφτασε τους έξι βαθμούς, μετά το φινάλε της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ για την άνοδο στη SL2, με τους Κρητικούς να παραμένουν στους τρεις πόντους.

Στο 12’ ο Νίκος Καθάριος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Αργκιλέσι και ο Ιγνατίδης από τα έντεκα βήματα έγραψε το 1-0. Ο Γιούχτας έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 21’, με τον Γκίνη να περνάει τον Γιακουμή, μετά από ωραία κάθετη του Ροβίθη, όμως το πλασέ του κατέληξε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, συνδυάστηκαν εξαιρετικά Καθάριος Νίκος-Ιγνατίδης, με τον πρώτο να μην καταφέρνει από καλή θέση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Καμπανιακός κατάφερε να φτάσει στο 2-0 στο 52’, με εξαιρετική προσπάθεια και σουτ του Νίκου Καθάριου μέσα από την περιοχή. Ο Δωματάς μετά από κάθετη μπαλιά βρέθηκε στην περιοχή, πέρασε τον τερματοφύλακα, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για τους Κρητικούς στο 60’.

Πρώτο τρίποντο για τον Τηλυκράτη Λευκάδας

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας νίκησε εντός έδρας την Κοζάνη με 1-0 και πήρε τους πρώτους του τρεις πόντους στα play offs. Οι δύο ομάδες ήταν δυναμικές από την αρχή του αγώνα, ενώ έγινε παιχνίδι κέντρου και physical. Δεν έγιναν πολλές φάσεις, με το σκορ του πρώτου ημιχρόνου να παραμένει στο 0-0. Ανταγωνιστικές ήταν οι δύο ομάδες και στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, με τον Τηλυκράτη να χάνει μια μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 55' λεπτό με τον Νυφορόπουλο και τον Ζδραβό, ενώ απομάκρυνε την μπάλα ο τερματοφύλακας Καραγκιόζης.

Επίσης, σουτ του Παπανίκου έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι στα επόμενα λεπτά και έκαναν στο 84' λεπτό με τον Κάρλος Εντουάρντο το 1-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

3η αγωνιστική

Καμπανιακός-Γιούχτας 2-0

Τηλυκράτης-Κοζάνη 1-0

Βαθμολογία

Καμπανιακός 6 (4-2)

Τηλυκράτης 3 (2-2)

Αιολικός 3 (2-3)

Κοζάνη 3 (3-3)

Γιούχτας 3 (2-3)

liganews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey