Γ Εθνική:Υπόθεση εδρών τα play offs

26/05/2023 - 11:44 Τελευταία τροποποίηση στις 26/05/2023 - 11:48

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο παρατηρείται μέχρι στιγμής στους αγώνες μπαράζ που δίνουν οι πρωταθλητές των πέντε ομίλων της Γ' Εθνικής με προορισμό τη Super League 2.

Με την ολοκλήρωση των πρώτων τριών αγωνιστικών έχουν σημειωθεί έξι «άσοι» στα ισάριθμα παιχνίδια που έχουν πραγματοποιηθεί. Η μάχη της ανόδου για την ώρα αποδεικνύεται υπόθεση γηπεδούχων, αφού σε όλες τις περιπτώσεις ήταν εκείνοι που πανηγύρισαν την κατάκτηση του «τριπόντου». Όπως γίνεται ευνόητο, κανένα ματς δεν έχει ολοκληρωθεί ισόπαλο, ενώ το σκορ που έχει επαναληφθεί περισσότερες φορές είναι το «καθαρό» 2-0, το οποίο επαναλαμβάνεται μία φορά σε κάθε αγωνιστική.

Υπό αυτή την έννοια, η παρουσία του Καμπανιακού στην κορυφή και χωρίς συγκάτοικο οφείλεται αφενός στο γεγονός ότι είναι η μοναδική ομάδα που έχει δώσει δύο αγώνες στην έδρα της, αφετέρου ότι δεν έχει εκτίσει ακόμη το ρεπό του, κάτι που θα συμβεί την Κυριακή. Για την 4η αγωνιστική, λοιπόν, ο Γιούχτας και η Κοζάνη θα επιδιώξουν να διατηρήσουν, ως γηπεδούχοι, την... παράδοση, ενώ Τηλυκράτης και Αιολικός, αντιστοίχως, θα προσπαθήσουν να αποτελέσουν την εξαίρεση!

ΠΗΓΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey