Έμειναν στο "X" Γιούχτας και Τηλυκράτης

28/05/2023 - 19:34 Τελευταία τροποποίηση στις 28/05/2023 - 19:42

Ο Γιούχτας έμεινε στην ισοπαλία με σκορ 1-1 με τον Τηλυκράτη, αν και δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο του.

Η ομάδα της Κρήτης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πριν τη συμπλήρωση 20 λεπτών είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες. Αρχικά στο 10ο λεπτό, ο Βρεττός από ωραία κάθετη, έκανε το σουτ, με τον τερματοφύλακα του Τηλυκράτη να διώχνει σωτήρια.

Στο 14’ νέα καλή στιγμή, όταν από ωραία κάθετη του Γκίνη στον Βρεττό, εκείνος έκανε το σουτ, με τη μπάλα να περνάει άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα νέα τεράστια ευκαιρία, με τον Κίσσα να ξεκινάει από τον χώρο του κέντρου, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, με τη μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 27’ συνεχίστηκε το κρεσέντο ευκαιριών για τους Αρχανιώτες, όταν ο Δωματάς έκανε τη σέντρα, ο Ροβίθης στόπαρε με το στήθος, έστρωσε στον Γκίνη, ο οποίος έκανε το σουτ, με τον κίπερ του Τηλυκράτη να μπλοκάρει. Δέκα λεπτά αργότερα σειρά του Τηλυκράτη να απειλήσει,όταν ο Περιστέρης έκανε το σουτ από πλάγια θέση, με τον Κόλλια να διώχνει σε κόρνερ, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς σκορ.

Στην επανάληψη, δεν σημειώθηκε κάτι αξιοσημείωτο, με τον Γιούχτα να απειλεί στο 60’ όταν από ωραία ενέργεια του Ψαρρά, ο Γκίνη έκανε το σουτ με τη μπάλα να περνάει άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Τηλυκράτης χτύπησε στην κόντρα επίθεση και με τον Ζδράβο να κάνει το σουτ, άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, «παγώνοντας» τις Αρχάνες. Όμως η απάντηση των «πρασίνων» ήταν άμεση και στο 65’ μετά από κόρνερ του Βρεττού, ο Γκίνη με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια!

Στη συνέχεια δεν σημειώθηκε κάτι το αξιοσημείωτο, με τον Γιούχτα να απειλεί στο 85′, όταν μετά από φάση διαρκείας, ο Γκίνη έκανε το σουτ, με τη μπάλα να περνάει εκτός. Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με τον Γιούχτα να έρχεται ισόπαλος με τον Τηλυκράτη με σκορ 1-1.

ΠΗΓΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey