Παραιτήθηκε απ’ την προεδρία του Α.Ο Πυλίου ο Πέτρος Κεφαλιανός

01/06/2023 - 19:21

Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει στον Α.Ο Πυλίου αφού στο σημερινό συμβούλιο της ομάδας ο πρόεδρος του συλλόγου, Πέτρος Κεφαλιανός έκανε γνωστή στα μέλη του Δ.Σ την παραίτηση του με τον σύλλογο να αναμένεται άμεσα να προχωρά σε γενική συνέλευση και εκλογές.

Ο Πέτρος Κεφαλιανός οδήγησε με απόλυτη επιτυχία την ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και σε περιόδους μάλιστα με κορονοϊό και άδεια γήπεδα την πρώτη σεζόν αλλά και με κοστοβόρα ταξίδια όπως φέτος που το Πυλί αναγκάστηκε να ταξιδέψει αμέτρητες φορές στην Πελοπόννησο αλλά στην Μυτιλήνη και την Μύκονο.

Η προσπάθεια τόσο η δική του όσο και του Δ.Σ ο Α.Ο Πυλίου να φέρει το νησί πιο κοντά σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι και την στήριξη που χρειάζεται ένας σύλλογος δεν προχώρησε αφού είναι ξεκάθαρο πια ότι και μεγάλοι επιχειρηματίες του νησιού δεν έδειξαν διάθεση να είναι σύμμαχοι σε αυτό το ταξίδι. 

Μέσα στις επόμενες ημέρες ο σύλλογος αναμένεται να ανακοινώνει την ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών όπου και θα αποφασιστεί η επόμενη ημέρα ενώ ενδεχομένως να προκύψει και νέο Δ.Σ.

ΠΗΓΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey