
Απαγορεύεται η χρήση ή επαναδημοσίευσή του σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.
"Μπάλα στον Αέρα" 99 FM. Ακούστε Ζωντανά
Φωτογραφία από τον αγώνα Πήγασος-Ιάσων
Η πιο αμφίρροπη αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Β Εθνικής Γυναικών δεν ανέδειξε νικητή, με τον Πήγασο Θριασίου και τον Ιάσονα Ιλίου να μένουν στο 1-1.
Δύο από τις πιο ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος μοιράστηκαν από έναν βαθμό με σκόρερς τις Καλοκαιρινού για τον Πήγασο και την Παυσανίδου για τον Ιάσονα αντίστοιχα. Η Αγία Παρασκευή πέρασε από τη Ρόδο 0-2 κόντρα στον Ιάλυσο με τέρματα που σημείωσαν οι Πετράκη και Πρίφτη.
Ο Ατρόμητος δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα απέναντι στον Άγιο Θωμά ολοκληρώνοντας τον αγώνα στο 6-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Συρμή (2), Κώστα, Κατσάνου, Γατή και Καλέλλη. Τέλος, ο ΑΟ Βριλησσίων λύγισε 1-2 τον Ακράτητο. Το πρώτο γκολ προήλθε από τη Μαργώνη, ενώ το δεύτερο ήταν αυτογκόλ. Από τον Ακράτητο βρήκε δίχτυα η Λυμπέρη.
Η Σαπφώ την τέταρτη αγωνιστική είχε ρεπό και προετοιμάζεται πλέον για τον επόμενο δύσκολο εντός έδρας αγώνα με τον Ιάλυσο.
Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής
Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία
Πληροφορίες "Ματιές στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο"
Φωτογραφία: "Greek Women's Soccer News"