Έναρξη προετοιμασίας για τη "Σαπφώ"

22/08/2019 - 10:28 Τελευταία τροποποίηση στις 04/10/2019 - 15:08

Ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις και για την "ΣΑΠΦΩ" ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα τη βρει στην Γ Εθνική του γυναικείου πρωταθλήματος.

sapfo-proetoimasia.jpg (770×578)

Χθες τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στο γήπεδο της Θερμής και έπειτα τα 30 περίπου κορίτσια μπήκαν στο γήπεδο για την πρώτη προπόνηση της χρονιάς υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Γιώργου Κομνηνού.

komninos.jpg (750×440)

Ο Γιώργος Κομνηνός μιλώντας στο "SL" αναφέρει χαρακτηριστικά: "Είναι μια νέα πρόκληση για όλους μας, κάτι καινούργιο. Στόχος μας τουλάχιστον για φέτος είναι η καθιέρωση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα μπούμε στο γήπεδο για να χάσουμε. Φυσικά οι αντίπαλες ομάδες διαθέτουν μεγαλύτερη εμπειρία, κάποιες  αυτές είναι χρόνια και μάλιστα κάνουν αρκετές μεταγραφές. Το καλό για εμάς είναι ότι υπάρχει ενθουσιασμός από όλους, υπάρχει ένα συμβούλιο που βοηθάει αρκετά, μας στηρίζει και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Σίγουρα χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά και ειδικά στη φυσική κατάσταση, ωστόσο υπάρχουν καλά στοιχεία σε αρκετές κοπέλες και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey