Παίζουμε μπάλα με τη Σαπφώ! [vid]

24/09/2019 - 16:31 Τελευταία τροποποίηση στις 04/10/2019 - 15:07

Ένα μήνα προπονήσεων συμπλήρωσε πριν λίγες ημέρες η Σαπφώ, η γυναικεία ομάδα της Λέσβου που θα λάβει μέρος φέτος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, εκπροσωπώντας το Βόρειο Αιγαίο στις εθνικές κατηγορίες.

Ο προπονητής Γιώργος Κομνηνός και οι συνεργάτες του, με τη συμπαράσταση σύσσωμης της διοίκησης του συλλόγου, φροντίζουν ώστε οι αθλήτριες να έχουν όλα όσα χρειάζονται, ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σαπφώ, πέρα από τη Λέσβο, δημιουργεί και τμήμα υποδομής γυναικείου ποδοσφαίρου στη γειτονική Λήμνο, προσκαλώντας αθλήτριες κάθε ηλικίας να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και να την πλαισιώσουν, με μακροπρόθεσμα σχέδια να αποκτήσει η συγκεκριμένη ομάδα την αυτονομία της.

Η φετινή εμφάνιση της ομάδας είναι μια συνεργασία της εταιρείας αθλητικών ειδών Luanvi και χορηγίας της εταιρείας Αιολικά Παιχνίδια. 

Η κάμερα του "SL" βρέθηκε στο Γήπεδο Λουτρών, σε μια από τις προπονήσεις της ομάδας, συνομίλησε με τους ανθρώπους της και έχει πλούσιο ρεπορτάζ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey