Πάει Σμύρνη η Σαπφώ!

07/10/2019 - 15:07

Στην Τουρκία για ένα μεγάλο διεθνές φιλικό παιχνίδι θα ταξιδέψει η Σαπφώ, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη Konak, την προσεχή Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Ο αγώνας θα κάνει σέντρα στις 12 το μεσημέρι στο Γήπεδο Gürsel Aksel της Σμύρνης.

Πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα, που έχει στις τάξεις της αρκετές παίκτριες της Εθνικής Τουρκίας, ενώ πέρυσι κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας στη γειτονική χώρα. Μάλιστα, έχει αναδειχθεί για πέντε σερί χρόνια πρωταθλήτρια Τουρκίας, από το 2013 ως και το 2017, παίζοντας στο Champions League όπου έφτασε ως τις 16 καλύτερες ομάδες την πρώτη της σεζόν.

Η γυναικεία ομάδα της Λέσβου, η Σαπφώ, αναμφίβολα βρίσκεται σε λιγότερο ανταγωνιστικό επίπεδο, ωστόσο θα κερδίσει σίγουρα πολύτιμες εμπειρίες από μια τέτοια αναμέτρηση, εν όψει μάλιστα και της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με πρώτο εντός έδρας ματς στις 17 Νοεμβρίου απέναντι στον Εθνικό Πειραιά για τον 7ο Όμιλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις ανάγκες της φιλικής αυτής συνάντησης, η Σαπφώ διοργανώνει διήμερη εκδρομή στη Σμύρνη (12-13/10), με κόστος 90€/άτομο συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, της διαμονής σε ξενοδοχείο με βραδινό, αλλά και του πούλμαν που θα χρησιμοποιείται για τις μετακινήσεις στα απέναντι παράλια. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Mitilene Tours στο τηλέφωνο 2251054261 και με το Travel OK Mytonis στο 2251037500.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey