Κοίταξε στα μάτια τον Εθνικό!

10/02/2020 - 11:40 Τελευταία τροποποίηση στις 10/02/2020 - 12:37

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο ΠΑΣ Λέσβου στον χθεσινό αγώνα κόντρα στον Εθνικό για την 7η αγωνιστική της Γ Εθνικής, σε ένα παιχνίδι που η Μυτιληνιά ομάδα άξιζε κάτι παραπάνω, αφού πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση.

Η ομάδα του Πάρη Καραϊσκάκη στάθηκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο, όμως πλήρωσε την αδράνεια της στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων και δέχτηκε τα δύο τέρματα. Η ομάδα ξεκίνησε τον αγώνα μουδιασμένα και μόλις στο 6ο λεπτό ο Εθνικός έκανε το 1-0 με την Παλαντέσκου. Στη συνέχεια ο ΠΑΣ ανέβασε τον ρυθμό του, πήρε μέτρα στο γήπεδο και αναζήτησε την ισοφάριση. Στο 38' ο Εθνικός κέρδισε πέναλτι με την τερματοφύλακα Φιλίππου να αποκρούει εντυπωσιακά. Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη, αφού τέσσερα λεπτά μετά η Τσεσμετζή βρήκε με όμορφο τρόπο την Μηλιορέλλη, η οποία αφού πέρασε και την τερματοφύλακα, έγραψε το 1-1 που είναι και το πρώτο γκολ για τον ΠΑΣ Λέσβου στο πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΣ ξεκίνησε ξανά υπνωτισμένος και το πλήρωσε στο 58', αφού η Παλαντέσκου πάλι βρήκε τον τρόπο και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της. Οι Μυτιληνιές προσπάθησαν να απαντήσουν, αλλά ο Εθνικός ο οποίος ενισχύθηκε μεταγραφικά τον Ιανουάριο διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι έχοντας βοήθεια και από τον πάγκο και κράτησε το υπέρ του αποτέλεσμα έως το τέλος παρά την ασφυκτική πίεση του ΠΑΣ ιδιαίτερα μετά το 80', ενώ θα μπορούσε να διευρύνει και το σκορ στο 75' αν η μπάλα δεν κατέληγε στο δοκάρι.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Πάρη Καραϊσκακη για την εξαιρετική της εμφάνιση, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι μόνο τυχαία δεν ήταν όπως και στον προηγούμενο αγώνα με τη Σαπφώ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εθνικός(Ελευθεριάδης): Μπαρδάκου, Καλή, Καραϊωσηφόγλου(Μπαλή), Κουκουβέ(Βατιτσα), Καρόζη, Αρεστή, Πατεδάκη, Ραπανάκη, Σαββάκη(Καραμίτσα), Μπέρτσια, Παλαντέσκου

ΠΑΣ Λέσβου(Καραϊσκάκης):Φιλίππου, Μουντανάρη(Τηνιακού), Κουτρέλλη, Γιαννακάκη, Αποστόλου, Σταρτσίου, Τιγκινη, Μηλιορέλλη, Τσεσμετζή, Τζινή, Εμμανουηλίδου(Αδαλή)

Δείτε τη βαθμολογία στην Γ Εθνική Γυναικών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey