Θερμές ευχαριστίες από τη Σαπφώ!

11/02/2020 - 17:55 Τελευταία τροποποίηση στις 13/02/2020 - 14:31

Ένα πρωτότυπο δώρο ετοίμασε η γυναικεία ομάδα Σαπφώ προς την οικογένεια Τρύφων, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να την ευχαριστήσει για την κάλυψη της διαμονής της αποστολής στο πρόσφατο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος Γ' Εθνικής, απέναντι στον Εθνικό.

Χάρη στη διαμεσολάβηση του Σταύρου Γριπιώτη, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την οικογένεια Τρύφων και από κοινού έχουν προσφέρει πολλά στο λεσβιακό ποδόσφαιρο με την ενασχόλησή τους στον Αιολικό, η διοίκηση της Σαπφούς κατόρθωσε να αντεπεξέλθει στο πολυδάπανο ταξίδι. Έτσι λοιπόν, ετοίμασε δύο φανέλες της ομάδας που έχουν τυπωμένο το σήμα της ELPEN στο μπροστινό τους μέρους και το ονοματεπώνυμο των αδερφών Παναγιώτη και Θόδωρου Τρύφων στο πίσω μέρος τους. Μάλιστα σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα φωτογραφήθηκε με αυτές σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Σαπφούς αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την οικογένεια Τρύφων για την κάλυψη της διαμονής της ομάδας μας στον πρόσφατο αγώνα με τον Εθνικό Πειραιά, καθώς και τον πρώην πρόεδρο του Αιολικού Μυτιλήνης Στ. Γριππιώτη για την πολύτιμη διαμεσολάβησή του.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey