Γ.Κομνηνός:Να μην φοβηθούμε τον αντίπαλο

06/03/2020 - 18:24 Τελευταία τροποποίηση στις 06/03/2020 - 18:44

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τις ομάδες του 7ου ομίλου της Γ Εθνικής Γυναικών, με την 8η αγωνιστική να περιλαμβάνει το ντέρμπι Σαπφώ-Εθνικός αύριο στις 15:00 στο γήπεδο Λουτρών.

Η ομάδα του Γιώργου Κομνηνού που έχει αρκετό καιρό να δώσει επίσημο αγώνα, θα προσπαθήσει να κατακτήσει την νίκη που θα την φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Σίγουρα και ο Εθνικός θα ψάξει τους 3 βαθμούς, καθώς σε περίπτωση νίκης θα κάνει μεγάλο βήμα για να κλειδώσει την πρώτη θέση αφού βρίσκεται ήδη μπροστά με 3 πόντους, αν και ακόμα υπάρχουν παιχνίδια στα οποία δεν μπορεί κανένας να προβλέψει το αποτέλεσμα.

Από την αποστολή της Μυτιληνιάς ομάδας θα απουσιάζουν οι Μπαούτη και Χαρδαλή οι οποίες ταλαιπωρούνται από τραυματισμό, ενώ τελευταία στιγμή θα εκτιμηθεί η κατάσταση της Αγγελάκη που επιστρέφει και εκείνη από σοβαρό τραυματισμό.

Ο Γιώργος Κομνηνός μίλησε στο "SL" για το παιχνίδι:"Στον αυριανό κρίσιμο αγώνα θα αγωνιστούμε χωρίς άγχος, προσηλωμένοι στο πλάνο μας με στόχο ξεκάθαρα την νίκη. Μια νίκη που αν την πάρουμε θα ανατρέψουμε όλα τα προγνωστικά και θα είναι άθλος για εμάς για την φετινή πορεία μας και για όλα όσα έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής.  Ο αντίπαλος μας πάντα παραμένει μια πολύ καλή ομάδα, η οποία ενισχύθηκε μεταγραφικά τον Ιανουάριο, με καλή κυκλοφορία και φυσική κατάσταση και σίγουρα θα έρθει υποψιασμένος. Εμείς όμως δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα παλέψουμε μέχρι τέλους. " 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey