Ξαφνικό τέλος με Κομνηνό για Σαπφώ!

09/07/2020 - 12:34 Τελευταία τροποποίηση στις 09/07/2020 - 12:57

Αν και τίποτα δεν προμήνυε τέτοια εξέλιξη, χωρίζουν τελικά οι δρόμοι του προπονητή Γιώργου Κομνηνού με τη Σαπφώ και η γυναικεία ομάδα της Λέσβου που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Β' Εθνική βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το «SL» η απόφαση για λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι οριστική, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις δηλώσεις του Κομνηνού, ο οποίος είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον ένα χρόνο παρουσίας του στο σύλλογο.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για όλα όσα ζήσαμε σε αυτό τον ένα χρόνο. Ήταν μια άψογη συνεργασία και με τους παράγοντες, αλλά και με τις αθλήτριες. Δέθηκα πολύ με αυτόν τον σύλλογο, γιατί τον έζησα από την πρώτη μέρα, από τα πρώτα βήματα στο γήπεδο. Την αγάπησα τη Σαπφώ, θα την έχω πάντα στην καρδιά μου και θα την παρακολουθώ. Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια της ομάδας καλή συνέχεια και στη διοίκηση να πάει τη Σαπφώ πολύ ψηλά και να πετυχαίνει κάθε χρόνο τους στόχους της.», δήλωσε στο «SL» ο Γιώργος Κομνηνός.

Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του συλλόγου, Ιγνάτη Ψώμα, ο ίδιος παραδέχθηκε ότι η Σαπφώ προχωρά σε αλλαγή προπονητή, ευχαριστώντας τον Γιώργο Κομνηνό για την τεράστια προσφορά του στην άνοδο της ομάδας στη Β' Εθνική, παραπέμποντας ωστόσο στις επίσημες ανακοινώσεις, δίχως να κάνει την παραμικρή αναφορά στον πιθανό αντικαταστάτη του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey