Αθλητικό υλικό και στη Λήμνο από τον Μουτζούρη

23/02/2021 - 20:04

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Λήμνου είχε την τιμητική της σήμερα στο Επαρχείο του νησιού, καθώς παρουσία του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνου Μουτζούρη, του Αντιπεριφερειάρχη Μεταναστευτικής Κρίσης και Αθλητισμού κ. Κουρσουμπά Δημητρίου και του Έπαρχου Λήμνου κ. Άγγελου Βλάττα-Λαμπρινού, παρέλαβε αθλητικό ρουχισμό και ποδοσφαιρικές μπάλες προσφορά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Η ενίσχυση αυτή έχει μεγάλη σημασία στην προσπάθεια της ΑΕ Λήμνος για την ανάδειξη του νησιού μας μέσω του Αθλητισμού και της συμμετοχής της ομάδας μας στη Γ΄ Εθνική κατηγορία Γυναικείου Ποδοσφάιρου, όταν το επιτρέψουν φυσικά οι συνθήκες. Οι αθλήτριες της ΑΕ Λήμνος, που εκπροσωπήθηκαν στην εκδήλωση από την αρχηγό τους Μαρία Μπουλέτου, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την Περιφέρεια, τους κ.κ Μουτζούρη και Κουρσουμπά, τον Έπαρχο κ.Βλάττα-Λαμπρινό και όλους όσους συνέβαλαν στην δωρεά αυτή και υπόσχονται ότι θα εκπροσωπήσουν επάξια τον όμορφο τόπο τους.

Ως η μόνη εκπρόσωπος της Λήμνου σε Εθνική κατηγορία της χώρας, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου έχει την ευθύνη να αναδείξει την ομορφιά, την ιστορία του νησιού και να αποδείξει πόσο φιλόξενο είναι. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey