Ισοπαλία στα Λουτρά

16/10/2021 - 17:02 Τελευταία τροποποίηση στις 21/10/2021 - 23:52

Στο 0-0 έμειναν Σαπφώ και Τράχωνες Αλίμου στο γήπεδο Λουτρών στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β Εθνικής, με τις Μυτιληνιές να είναι ανώτερες στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να βρουν το γκολ της νίκης.

Σε ένα παιχνίδι το οποίο πήγε στη δύναμη η Σαπφώ ξεκίνησε νωθρά, όμως μετά το εικοσάλεπτο βρήκε πιο μπροστά και απείλησε για πρώτη φορά με την Μπουλμπούλη η οποία σε τετ α τετ πλάσαρε άουτ, ενώ στο 35' απείλησε εκ νέου με την αρχηγό της Φρόσω Κατρακάζα, η οποία λίγο μετά πέρασε εκτός λόγω τραυματισμού.

Η γηπεδούχος ομάδα στο δεύτερο μέρος μπήκε πάλι μουδιασμένα, όμως μετά την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ανέκτησε τον έλεγχο του αγώνα με την φιλοξενούμενη ομάδα ωστόσο να αμύνεται αποτελεσματικά, καθώς αγωνίζεται αρκετά χρόνια στην κατηγορία και είναι σαφώς πιο έμπειρη, ενώ δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές τις οποίες κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί.

Η τελευταία καλή στιγμή για την Σαπφώ ήρθε στο 80' όταν μετά από εκτέλεση φάουλ της Ασημίνου, η Δήμητρα Κατρακάζα αστόχησε σε εξ'επαφής κεφαλιά.

Η έλλειψη εμπειρίας κόστισε για άλλη μια φορά στη Σαπφώ, ενώ η αντίπαλη ομάδα διαθέτει καλές παίκτριες σε όλες τις γραμμές και θα είναι από τις ομάδες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:

Σαπφώ:Ψωμαδέλλη, Δαγκλή, Χαρδαλή, Ψωμαδέλλη, Ασημίνου, Κατρακάζη, Μπουλμπούλη, Κατρακάζα, Γιάννη, Αγγελάκη, Αργυρίου.

Τράχωνες Αλίμου;Αυγουδιαστιανού, Ρούσου, Παπαϊορδάνου, Ρεπάνη, Παντελοπούλου, Παντελακάκη, Φράγκου, Ντάνιτα, Κεφαλά, Πρελορέντζου, Κουκουβού, Κατερρίνη, Πηλαλητού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey