Πρώτος βαθμός, πρώτο γκολ για την ΑΕ Λήμνου

20/10/2021 - 10:51 Τελευταία τροποποίηση στις 20/10/2021 - 10:59

Ιστορική στιγμή για το Λημνιακό ποδόσφαιρο ο αγώνας της Γ' Εθνικής κατηγορίας γυναικών μεταξύ της ΑΕ Λήμνου και του Αγ.Θωμά για την πρώτη αγωνιστική του 5ου ομίλου, ο οποίος έληξε με το ισόπαλο 1-1.

Πρώτος αγώνας, πρώτος βαθμός, πρώτο γκολ για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Α.Ε. Λήμνου. Το πρώτο ιστορικό γκολ σημείωσε η 14χρονη Φωτεινή Τρυφερή από την Ατσική στο 30' όταν πήρε το ριμπάουντ από το δοκάρι που είχε σημαδέψει νωρίτερα η Άννα Μπλιά και σκόραρε για να στείλει τις συμπαίκτριες της και τους φιλάθλους στον έβδομο ουρανό.

Όμως η έμπειρη ομάδα του Αγ.Θωμά πίεσε και στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να ισοφαρίσει με το σουτ στη γωνία της Τσελένη στο 83'. Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία αν και οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να προηγηθούν νωρίτερα αν δεν ήταν σε καταπληκτική φόρμα η τερματοφύλακας της ΑΕΛ Βίβιαν Προβατά.

Το άλλο παιχνίδι του 5ου ομίλου Ακράτητος-Γυναίκες Περιστερίου έληξε με το ίδιο σκορ 1-1.

Συνθέσεις:

ΑΕ ΛΗΜΝΟΣ: Προβατά, Γούτσιου, Βεράκη, Κρομιλήδου, Μπλια, Πλακιώτη, Μαγδαληνού, Δήμου, Μπουλέτου, Τρυφερή (79' Μαναβάκη), Σουλντίσα (58' Αγαλιανού).

ΑΓ.ΘΩΜΑΣ-ΓΟΥΔΙ: Τενεκετζή, Μπασδέκη, Κωστανίκου, Πετρίδου, Φρατζεσκάκη, Αδάμη, Αλεξάκη, Τσελένη, Μάρκου, Πρωτόπαπα, Δέτση
Διαιτητές: Λουμπόνια, Καράβολας, Σιδηρόπουλος

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey