Τα αδύνατα δυνατά για αναβολή αλλά δεν!

03/12/2021 - 20:13 Τελευταία τροποποίηση στις 03/12/2021 - 21:10

Τον Ατρόμητο Αθηνών αντιμετωπίζει η Σαπφώ την Κυριακή στις 15:00 στο γήπεδο Λουτρών για την 6η αγωνιστική της Β Εθνικής, παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί κανονικά παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων για αναβολή.

Ένα σωρό δικαιολογίες σκαρφίστηκαν στον Ατρόμητο ζητώντας την αναβολή του Κυριακάτικου αγώνα με τη Σαπφώ. Πρώτα η επίσκεψη του Πάπα και η έλλειψη αστυνομικής δύναμης στο γήπεδο, μετά ότι δεν υπάρχουν καμπίνες στο πλοίο για να ταξιδέψουν, με την ΕΠΟ ωστόσο να απορρίπτει τα αιτήματα τους και να ορίζει κανονικά τον αγώνα.

Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι δικαιολογίες καθώς η ομάδα του Περιστερίου ταλαιπωρείται από αρκετούς τραυματισμούς και αν δεν πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα θα χάσει αρκετό έδαφος για την διεκδίκηση της ανόδου. Επιπλέον, αν υπήρχε αναβολή, ο αγώνας θα μεταφερόταν το πιο πιθανό το νέο έτος με ότι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο μεταγραφικών κινήσεων την περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο αγώνας είναι κομβικής σημασίας για την ομάδα του Μάριου Δασκάλου η οποία έχει χτίσει νικηφόρο σερί το οποίο θέλει να διευρύνει και ένα βολικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι των πρωτοπόρων Λεοντικό και Χανιά, θα την φέρει σε απόσταση αναπνοής.

Το σωματείο της Λέσβου, καλεί το φίλαθλο κοινό να ενισχύσει την σημαντική του προσπάθεια με την παρουσία του στις κερκίδες. 

6η αγωνιστική, 5/12, 15:00

Λεοντικός-Χανιά

Βασίλισσα Νότου-Διαγόρας Ραχών

Τράχωνες-Παμπαιανικός

Σαπφώ-Ατρόμητος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey