Πέρασε από τα Λουτρά ο Λεοντικός

19/12/2021 - 15:22 Τελευταία τροποποίηση στις 19/12/2021 - 15:58

Την δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα γνώρισε η Σαπφώ 0-1 από τον πρωτοπόρο Λεοντικό ο οποίος συνέχισε το απόλυτο 8 στα 8 στον 3ο όμιλο της Β Εθνικής.

Ο δυνατός αέρας στο γήπεδο Λουτρών δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των δύο ομάδων οι οποίες πάλεψαν να βρουν το γκολ της νίκης με την φιλοξενούμενη ομάδα από μια άτυχη στιγμή για τη Σαπφώ να παίρνει τους τρεις βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξε κάποια σπουδαία φάση εκτός από δύο σουτ που επιχείρησαν η Γιαννή και η Αγγελάκη για την γηπεδούχο ομάδα, μέχρι το 56ο λεπτό όπου μετά από εκτέλεση κόρνερ της Αγγελικής Γκούφα και έπειτα από ασυνεννοησία της άμυνας με την τερματοφύλακα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, φάση καθοριστική για την έκβαση του αγώνα.

Η Σαπφώ πλέον πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα καθώς τον Ιανουάριο έχει πρόγραμμα βουνό, με τις 3 συνεχόμενες δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις Τράχωνες, Διαγόρα και Χανιά.

Οι αναμετρήσεις Χανιά-Παμπαιανικός και Τράχωνες-Βασίλισσα Νότου αναβλήθηκαν καθώς δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν οι φιλοξενούμενες ομάδες λόγω του απαγορευτικού απόπλου, ενώ στην χθεσινή αναμέτρηση ο Ατρόμητος νίκησε 3-0 τον Διαγόρα Ραχών.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey