Σαπφώ: Έναρξη συνεργασίας με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

24/09/2022 - 18:22 Τελευταία τροποποίηση στις 24/09/2022 - 18:33

Συνεχίζεται η συνεργασία για τη Σαπφώ με το δίκτυο ακαδημιών του ΟΠΑΠ όπως έκανε γνωστό το σωματείο, ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησε και νέα συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Η Σαπφώ πέρα από το Δίκτυο ακαδημιών ΟΠΑΠ ανακοίνωσε και την έναρξη της συνεργασίας της με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Υπενθυμίζεται ότι η Ολυμπιακή επιτροπή τον Αύγουστο διοργάνωσε στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης με μεγάλη επιτυχία την «Αθλητική Δραστηριότητα» στο πλαίσιο του Προγράμματος «Together in Sport» σε συνεργασία με τη Μετάδραση και τη Σαπφώ.

Το πρόγραμμα της συνεργασίας της Σαπφούς με την Ολυμπιακή επιτροπή θα περιλαμβάνει διαδικτυακά επιμορφωτικά σεμινάρια για τους προπονητές, οι οποίοι θα λαμβάνουν και πιστοποίηση, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες κοινές δράσεις στη Λέσβο.

sapfo-diktio-akadimion-opap-sunexeia-sunergasias-2022-23.jpg (770×800)

Σχετικά με το δίκτυο Ακαδημιών ΟΠΑΠ όπως και πέρυσι αφορά αθλητές και αθλήτριες μέχρι και 17 ετών οι οποίοι λαμβάνουν προπονητικές κατευθύνσεις με βάση τα διεθνή πρότυπα, καθώς και επιστημονική υποστήριξη από ειδικευμένους παιδοψυχολόγους και διατροφολόγους. Επιπλέον, τους παρέχεται αθλητικό υλικό και πλήρης ασφαλιστική κάλυψη. Παράλληλα, γίνεται εκπαίδευση των προπονητών των ακαδημιών σε προπονητικούς τομείς που οι ίδιοι επιλέγουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey