Η Γλυκερία Γκατζογιάννη στον πάγκο της Αγίας Παρασκευής

23/11/2022 - 19:40 Τελευταία τροποποίηση στις 23/11/2022 - 20:00

Η Γλυκερία Γκατζογιάννη είναι η νέα προπονήτρια της Αγίας Παρασκευής που βρίσκεται στον όμιλο με τη Σαπφώ και αποτελεί ένα από από τα φαβορί για την άνοδο.

Μετά την ήττα από τους Τράχωνες Αλίμου, η διοίκηση της ομάδας προχώρησε στη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Γιαννόγλου, δίνοντας τα χέρια με την προπονήτρια Γλυκερία Γκατζογιάννη. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Η Γκατζογιάννη  είναι 36 ετών με τεράστια και επιτυχημένη ποδοσφαιρική διαδρομή από το 2007-2015 στον ΠΑΟΚ, όπου η ίδια γνώρισε μεγάλες και ανεπανάληπτες στιγμές κατακτώντας έξι πρωταθλήματα, δύο κύπελλα, ένα νταμπλ και κουβαλώντας στο ενεργητικό της και συμμετοχές και στο Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών.

Αργότερα επέστρεψε στη γενέτειρα της τα Τρίκαλα, φορώντας την "κυανέρυθρη" φανέλα του ΑΟΤ 2011 την σεζόν 2015-2016. Ακόμη, μια ποδοσφαιρική σεζόν(2016-17)κατέγραψε στην ομάδα της ΑΕΛ 1964,ενώ φόρεσε ξανά την φανέλα των Ελπίδων Καρδίτσας(2017-18)για να ολοκληρώσει τον ποδοσφαιρικό της κύκλο στο "σμαραγδένιο" νησί της Ρόδου με τα χρώματα του Ιάλυσου.  Επίσης, η Τρικαλινή διεθνής μεσοαμυντικός άφησε με ανεξίτηλα γράμματα το όνομα της στο ελληνικό ποδοσφαιρικό, λαμβάνοντας 27 συμμετοχές και δίνοντας τα μέγιστα των δυνατοτήτων της για την Εθνική Ομάδα Γυναικών!

Η προπονητική της  καριέρα άρχισε το 2018 στις Ακαδημίες του Αχιλλέα Τριανδρίας ενώ έχει διατελέσει προπονήτρια στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Το 2020  ανέλαβε το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Αγροτικού Αστέρα και κατέλαβε την 2η θέση μαζί με ΑΕΛ και ΑΡΗ στο πρωτάθλημα της Α εθνικής γυναικών. Η Coach θα αναλάβει και τις U-17 αθλήτριες μας που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Γλυκερία σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Αγίας Παρασκευής  σου ευχόμαστε καλή αρχή με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ΣΑΝΤΑ μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey