Ήττα για τη Σαπφώ 3-0 από τον Ιάσονα Ιλίου

26/11/2022 - 15:42 Τελευταία τροποποίηση στις 26/11/2022 - 16:24

Την ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε η Σαπφώ από τον Ιάσονα Ιλίου για τη δεύτερη αγωνιστική του 4ου ομίλου της Β Εθνικής Γυναικών.

Η γηπεδούχος ομάδα είχε τον έλεγχο καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια έφτασε στη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, υποχρεώνοντας ταυτόχρονα τη Σαπφώ στην πρώτη της ήττα.

Η ομάδα της Λέσβου μπήκε μουδιασμένα στον αγωνιστικό χώρο με τις γηπεδούχες στο ξεκίνημα να έχουν την υπεροχή. Στο 13ο λεπτό η Γκάτση που ξεχώρισε για τον Ιάσονα άνοιξε το σκορ από πλάγια θέση νικώντας τη Βασιλική Ψωμαδέλλη. Μετά το εικοσάλεπτο η Σαπφώ βγήκε πιο μπροστά, πάτησε την αντίπαλη περιοχή χωρίς ωστόσο να καταφέρει να γίνει απειλητική. Στο 32' και στο 38' η Ασημίνου και η Κούρτη αντίστοιχα επιχείρησαν μακρινά σουτ χωρίς καμία τύχη.

Στο 50ο λεπτό, μετά από κλέψιμο της Γκάτση, η μπάλα κατέληξε με ωραίο στρώσιμο της Μπατζάκα στην Μαντζάνα, η οποία από πλεονεκτική θέση δεν αστόχησε γράφοντας το 2-0. Στο 67' η Μπατζάκα σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως η Ψωμαδέλλη μπλόκαρε τη μπάλα και επτά λεπτά αργότερα η Σαπφώ έχασε την ευκαιρία να μπει ξανά στο παιχνίδι, με τη Ζκέρη μόνη της με το τέρμα να στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στη συνέχεια ο Θοδωρής Παπαδημητρίου προσπάθησε να φρεσκάρει την ομάδα προχωρώντας σε αλλαγές, όμως στο 82' η Γκάτση εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η Σαπφώ είχε ανέβει πιο ψηλά και σε αντεπίθεση χωρίς να δυσκολευτεί με ωραίο πλασέ στην απέναντι γωνία διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις:

Ιάσων Ιλίου(Β. Αρβανίτης):Βαϊτση, Ασλανίδου, Φούσκα, Σπαγάκου, Μαντζάνα, Γκίτσα(46'Πουρσανίδου), Κουλούρη, Μπατζάκα(82'Ολαϊτάν), Αρβανιτάκη(73'Νικολακοπούλου), Στρογγυλού, Γκάτση, 

Σαπφώ (Θ. Παπαδημητρίου): Ψωμαδέλλη Βασ, Κατσάρα, Δαγκλή(50’Σωμαράκη), Ασημίνου, Ψωμαδέλλη Βικ(76’Στόϊκου), Βούρου, Κούρτη(73’Σπανού), Τζίνη, Κατρακάζα Δ., Κατρακάζα Φ., Ζκέρη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey