Κυρίαρχος ο Ατρόμητος κόντρα στον Παναθηναϊκό

28/11/2022 - 15:44 Τελευταία τροποποίηση στις 28/11/2022 - 16:22

Σπουδαία νίκη με 3-1 πανηγύρισε ο Ατρόμητος Αθηνών απέναντι στον Παναθηναϊκό για την δεύτερη αγωνιστική του 4ου ομίλου της Β Εθνικής Γυναικών. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, η Αγία Παρασκευή νίκησε 8-0 την ομάδα των Βριλησσίων, ενώ σπουδαία νίκη σημείωσε και η Αθηναϊκή Αγ. Δημητρίου με 0-1 κόντρα στους Τράχωνες.

Φορτσάτος ο Ατρόμητος

Στο πρώτο του αγώνα στο νέο πρωτάθλημα, καθώς στην πρεμιέρα είχε ρεπό, ο Ατρόμητος υποχρέωσε στην πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα την ισχυρή ομάδα του Παναθηναϊκού. Ο ΠΑΟ βρέθηκε από την αρχή να κυνηγάει το σκορ, με την Βάσω Μοσκοφίδου στο 17' να δίνει το προβάδισμα στον Ατρόμητο, ενώ μέχρι το ημίχρονο η Κατερίνα Συρμή με δύο προσωπικά τέρματα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το μόνο που κατάφερε το "τριφύλλι" ήταν να μειώσει στο τελικό 3-1 με την Ντζάνη στο 75'.

Ξέσπασε στον ΑΟ Βριλησσίων

Μετά το στραβοπάτημα στην πρεμιέρα και την ήττα από τους Τράχωνες Αλίμου, η Αγία Παρασκευή με την Γλυκερία Γκατζογάννη στον πρώτο επίσημο αγώνα στον πάγκο της, φιλοδώρησε με οχτώ τέρματα την ομάδα των Βριλησσίων. Σκόρερς χρίστηκαν οι Παχάκη, Ρήγα (2), Τζανή, Πρίφτη, Πουρνιά (2) και Λάμπρου.

Πρώτη νίκη για την Αθηναϊκή

Μεγάλη νίκη κατέκτησε η Αθηναϊκή εκτός έδρας κόντρα στους Τράχωνες με 0-1. Μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα κόντρα στη Σαπφώ, η Αθηναϊκή πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στην ομάδα του Αλίμου με γκολ που πέτυχε η Μοσχονά.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey