Τα πεπραγμένα στον όμιλο της Σαπφούς

30/12/2022 - 13:18 Τελευταία τροποποίηση στις 30/12/2022 - 13:53

Στον 4ο όμιλο του πρωταθλήματος της Β Εθνικής Γυναικών έχουν διεξαχθεί πέντε αγωνιστικές μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος για τις διακοπές των Χριστουγέννων, με το τοπίο να παραμένει ακόμα θολό τόσο στην κορυφή όσο και στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Ιάσων Ιλίου παραμένει μόνος πρώτος στη βαθμολογία με 4 νίκες και μία ήττα από την Αγία Παρασκευή. Η Αγία Παρασκευή παρά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα που έφεραν εξελίξεις με αλλαγές στον πάγκο της ομάδας, παραμένει μεγάλο φαβορί για την άνοδο. 

Ο Παναθηναϊκός επίσης είναι ένα από τα πιο δυνατά σύνολα παρά την ριζική αλλαγή στο ροστερ και σίγουρα είναι από τις ομάδες που θα τερματίσουν στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ατρόμητος είναι έμπειρη ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ και η Μύκονος έχει δείξει καλά στοιχεία και θεωρητικά είναι από τις ομάδες που δεν θα κινδυνεύσουν.

Από κει και μετά οι τέσσερις τελευταίες ομάδες Αθηναϊκή, Τράχωνες, Βριλήσσια και η Σαπφώ θα παλέψουν για την παραμονή. Η Μυτιληνιά ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση με ένα βαθμό και μόλις ένα γκολ με τους ανθρώπους της ομάδας να προχωρούν σε διορθωτικές κινήσεις τον Ιανουάριο έτσι ώστε να βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα σε συνδυασμό με θετικά αποτελέσματα που θα την κρατήσουν στην κατηγορία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey