Εύκολη νίκη στη Μυτιλήνη από τον ανώτερο Παναθηναϊκό

08/01/2023 - 16:14 Τελευταία τροποποίηση στις 08/01/2023 - 17:24

Δεν ξεκίνησε καλά η νέα χρονιά για τη Σαπφώ, η οποία υπέστη την ήττα με 0-5 από το "τριφύλλι" που δικαίως είναι μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο.

Η βελτιωμένη κατά πολύ Σαπφώ σε όλες τις γραμμές, έχοντας και σε καλή μέρα την γκολκίπερ Βάσω Ψωμαδέλλη παρά την ευθύνη που φέρει στο τέταρτο γκολ, έπεσε πάνω στον ανώτερο Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε τον πλήρη έλεγχο καθ' όλη τη διάρκεια του 90λεπτου, μη μπορώντας να διεκδικήσει κάτι καλύτερο η Μυτιληνιά ομάδα, από έναν αγώνα που ήταν έτσι κι αλλιώς εκτός προγράμματος.

Στο πρώτο εικοσάλεπτο η φιλοξενούμενη ομάδα είχε την εδαφική υπεροχή η οποία καρποφόρησε στο 20' με την Ντζάνη να βγαίνει τετ α τετ και να πλασάρει ιδανικά γράφοντας το 0-1. Στο 39' η Ντζανή ανατράπηκε εντός περιοχής από τη Δαγκλή, με την Δημητρίου που ανέλαβε την εκτέλεση να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου, ενώ στο 44' ο ΠΑΟ είχε και δοκάρι.

Στην επανάληψη, ο Θοδωρής Παπαδημητρίου προχώρησε σε αλλαγές δίνοντας ανάσες στην ομάδα του, ωστόσο οι "πράσινες" στο 53' πέτυχαν και τρίτο τέρμα με την Κοκοτσάκη τελειώνοντας ουσιαστικά εκεί τις όποιες ελπίδες υπήρχαν για την γηπεδούχο ομάδα. Στη συνέχεια ο προπονητής του ΠΑΟ Χαραλαμπίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αναπληρωματικές παίκτριες οι οποίες συνέχισαν σε υψηλό ρυθμό βρίσκοντας ακόμα δύο γκολ. Στο 68' μετά από λάθος της τερματοφύλακα Ψωμαδέλλη ο Ανδρικοπούλου έκανε το 0-4 και στο 83' η Νταρζάνου έβαλε το κερασάκι στη τούρτα για το τελικό 0-5.

Οι συνθέσεις:

Σαπφώ(Θ. Παπδημητρίου):Ψωμαδέλλη Βασ.,Κούρτη(57'Φόρα), Ψωμαδέλλη Βικ., Τζεσμετζή, Κατρακάζα, Δ., Κατρακάζα Ε., Δαγκλή(46'Νασιούδη), Ασημίνου, Βούρου(70'Σπανού), Χατζηχαραλάμπους(70'Τζίνη), Κατσάρα

Παναθηναϊκός(Γ. Χαραλαμπίδης): Λόγγου(60'Δεσπολλάρη), Κοκοτσάκη(90'Ανδρικοπούλου), Ντζανή(90'Λίκα), Δημητρίου, Τσιρούλη, Σιαφαρίκα(85'Γρηγοροπούλου),Μπριανά(70'Μαρουτσίδη), Καμαριανού, Δούλη,Πετροπούλου, Ντζαρζάνου 

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey