Νίκη "οξυγόνο" για τη Σαπφώ με χρυσή αλλαγή την Ζκέρη

22/01/2023 - 19:38 Τελευταία τροποποίηση στις 22/01/2023 - 20:49

Έσπασε το ρόδι η Σαπφώ στο νέο πρωτάθλημα, πανηγυρίζοντας μεγάλη νίκη με ανατροπή 2-1 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης κόντρα στα Βριλήσσια, με "χρυσή" σκόρερ τη Ζκέρη.

Η ομάδα της Μυτιλήνης σε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας, έβγαλε χαρακτήρα και κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι σε μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο, ξεφεύγοντας ταυτόχρονα από τον πάτο της βαθμολογίας.

panigiriko=sapfo-2022-23.jpg (770×513)

Το πρώτο μέρος είχε καλό ρυθμό, με την φιλοξενούμενη ομάδα να ανοίγει το σκορ με την Μπίλλιου στο 16', όμως η Σαπφώ απάντησε άμεσα με την Ασημίνου, με το 1-1 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος, η Σαπφώ έψαξε το νικητήριο τέρμα και το βρήκε στο 86' με την Ζκέρη να περνάει ως αλλαγή και στην πρώτη της επαφή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της πρώην ομάδας της, χαρίζοντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα της Λέσβου.

Οι συνθέσεις:

Σαπφώ(Θ. Παπαδημητρίου): Ψωμαδέλλη Βασ., Σπανού, Κούρτη(85'Κούρτη), Ψωμαδέλλη Βικ., Τζεσμετζή, Κατρακάζα Δ., Κατρακάζα Ε., Ασημίνου, Τζίνη, Κατσάρα(89'Σωμαράκη), Νασιούδη(67' Δαγκλή)

ΑΟ Βριλησσίων(I.Πασσής): Σταυράκη, Τζίτζικα, Χρυσοστομίδου, Αλεξοπούλου, Ζαχαρία(70'Χέλμη), Πότογλου, Πατσιαλή(89'Πέρου), Μαργώνη(70'Καψαλάκη), Τζανιδάκη(56'Μαργέτη), Μπίλλιου(89'Παπαμιχάλη), Παπαδοπούλου

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey