Φιλί ζωής για τη Σαπφώ με εξάρα

04/02/2023 - 21:25 Τελευταία τροποποίηση στις 06/02/2023 - 12:40

Ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δεν είχε φανταστεί το σημερινό 4/2 αποτέλεσμα η Σαπφώ στο ντέρμπι παραμονής με την Αθηναϊκή Αγ. Δημητρίου και την τεράστια νίκη της με το εμφατικό 6-0.

Οι παίκτριες του Θοδωρή Παπαδημητρίου ανταποκρίθηκαν πλήρως στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, επέβαλαν τον ρυθμό τους σε όλο το 90λεπτο απέναντι στην φιλοξενούμενη ομάδα που δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το τέμπο του αγώνα. Επιθετικό ποδόσφαιρο από την γηπεδούχο ομάδα με αλλαγή στο σύστημα 4-4-2, κάτι που απέδωσε καρπούς με πλουραλισμό μάλιστα στα γκολ και έξι διαφορετικές σκόρερ.

Ο αγώνας είχε τελειώσει από το ημίχρονο με το σκορ να είναι ήδη στο 4-0, με πανέμορφα τέρματα που σημείωσαν οι Χατζηχαραλάμπους, Ασημίνου, Νασιούδη και Τσεζμετζή, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο σκόραραν επίσης οι Δήμητρα Κατρακάζα και η Ζκέρη. Στα αρνητικά ο τραυματισμός της τερματοφύλακα της Σαπφούς Βάσως Ψωμαδέλλη.

Σπουδαία τρίποντο και βαθιά ανάσα για τη Σαπφώ σε έναν αγώνα που είχε χαρακτήρα "τελικού", ενώ το ευρύ σκορ με αυτό το ξέσπασμα θα τονώσει επίσης την ομάδα ψυχολογικά για την δύσκολη συνέχεια με τις δύο εντός έδρας αναμετρήσεις κόντρα στον Ιάσονα και τον Ατρόμητο, αλλά και την εμβόλιμη αγωνιστική στον εξίσου σημαντικό αγώνα με τους Τράχωνες.

Τέλος, οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της αγωνιστικής αναβλήθηκαν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Οι συνθέσεις:

Σαπφώ(Θ. Παπαδημητρίου):Ψωμαδέλλη Βασ.(73'Αψαθά), Κουρτή, Ψωμαδέλλη Βικ., Τσεσμετζή, Κατρακάζα Δ., Ασημίνου, Βούρου(75'Φόρα), Χατζηχαραλάμπους(75'Ζκέρη), Τζινή(75'Σωμαράκη), Κατσάρα, Νασιούδη(70'Κατρακάζα Ε.)

Αθηναϊκή(Γ.Πιστάλκας):Κυριάκου(60'Παπαδοπούλου), Μπαγουρδή(75'Λάζου), Ιωάννου, Νικολάου, Ψαρρού, Lundgren, Παναγιωτοπούλου, Μπαρούτη, Μοσχονά(40'Κόρδου), Nasstrom, Τσατά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey