Πέντε ποδοσφαιρίστριες από τη Λέσβο στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας Προ-Κορασίδων

29/05/2023 - 17:49 Τελευταία τροποποίηση στις 29/05/2023 - 17:56

Τέσσερις παίκτριες που αγωνίζονται στον ΠΑΣ Λέσβου και μία στη Σαπφώ, θα μετάσχουν στις προεπιλογές για τη στελέχωση της Εθνικής Ομάδας Προ-Κορασίδων που θα πραγματοποιηθούν στη Ρόδο αύριο Τρίτη 30 Μαϊου.

Στη Ρόδο θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις - προεπιλογής για τη στελέχωση της  Εθνικής Ομάδας Προκορασίδων (γεν. το 2008 και το 2009) με τον προπονητή Γιώργο Παπακώστα να απευθύνει κλήση στις παίκτριες που προτάθηκαν από τα δύο σωματεία της Λέσβου.

ael-paslesvou-2022-23_2-1.jpg (769×465)

Από τη Σαπφώ θα λάβει μέρος η Δέσποινα Βούρου, η οποία είχε μια γεμάτη χρονιά στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής, αρπάζοντας την ευκαιρία από του προπονητές με σκληρή δουλειά και παρουσία σε όλους σχεδόν τους αγώνες.

Σε συνέχεια της εξαιρετικής δουλειάς από το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Λέσβου και γενικότερα των ανθρώπων της ομάδας, μετά τη λήξη αγωνιστικής περιόδου οι παίκτριες Λιμάγια, Χιωτέλλη, Μουτζούρη και Σαχλού προετοιμάστηκαν για την συμμετοχή τους στα δοκιμαστικά από το μέλος του σωματείου Αλέξανδρο Βαλαβάνη. Η Δέσποινα Μουτζούρη αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, η Άννα Σαχλού που δοκιμάστηκε και πέρυσι αγωνίζεται επίσης στα μετόπισθεν, ενώ η Ευρυδίκη Λιμάγια και η Σωτηρία Χιωτέλλη ως εξτρεμ. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey