Στη γυναικεία ομάδα της Κηφισιάς ο Πέτρος Γόμος

07/07/2024 - 14:07 Τελευταία τροποποίηση στις 07/07/2024 - 14:15

Ο Πέτρος Γόμος ήρθε σε συμφωνία με την νεοσύστατη γυναικεία ομάδα της Κηφισιάς, η οποία θα λάβει μέρος την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν στην Α Εθνική κατηγορία.

Επόμενος σταθμός για τον Μυτιληνιό προπονητή τερματοφυλάκων είναι η ομάδα γυναικών της Κηφισιάς. Η Κηφισιά ανακοίνωσε πρόσφατα τη δημιουργία γυναικείου τμήματος, μετά την συγχώνευση της με την ομάδα του Λεοντικού που αγωνίστηκε για πολλά χρόνια επίσης στις εθνικές κατηγορίες. Μια σπουδαία συνεργασία για τον Πέτρο Γόμο, ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων σε έναν σύλλογο Α Εθνικής και μια ευκαιρία παράλληλα για το παραπάνω βήμα στην καριέρα του εκτός Λέσβου, κάτι το οποίο ήταν και επιθυμία του, καθώς υπάρχουν περισσότερες προοπτικές για περαιτέρω εξέλιξη.

Ο Γόμος ως τερματοφύλακας έχει πανηγυρίσει ανόδους και έχει αγωνιστεί σε όλες τις εθνικές κατηγορίες και σίγουρα διαθέτει μεγάλη εμπειρία. Επίσης, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος διπλώματος UEFA B και C. Στο βιογραφικό του επιπλέον διαθέτει πολλά σεμινάρια προπονητικής τερματοφυλάκων. Την περασμένη σεζόν είχε ενταχθεί στο προπονητικό τιμ της Δόξας Λέσβου και σε όλα τα τμήματα των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Λέσβου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey