Συνάντηση εκπροσώπων της Σαπφούς με τον Αχιλλέα Χατζηνικολάου

08/07/2024 - 12:49 Τελευταία τροποποίηση στις 08/07/2024 - 14:14

Συνάντηση γνωριμίας των εκπροσώπων της γυναικείας ομάδας Σαπφώ με τον FIFA Agent Αχιλλέα Χατζηνικολάου πραγματοπιήθηκε το Σάββατο 6 Ιουλίου.

Ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές στη Λέσβο, πραγματοποιώντας συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα της ομάδας Ιγνάτη Ψωμά, την τεχνική διευθύντρια Αγγελική Λεμονιά και τον προπονητή Σπύρο Πιπερά. Οι εκπρόσωποι της Μυτιληνιάς ομάδας παρουσίασαν το πλάνο τους ανταλλάσσοντας παράλληλα απόψεις και ιδέες για το ποδόφαιρο γυναικών. Ο κ. Χατζηνικολάου με δήλωση του στο «SL» εκθείασε το έργο του σωματείου που αναπτύσσεται διαρκώς με σταθερά βήματα σε όλους τους τομείς. Αναλυτικά η δήλωση του Αχιλλέα Χατζηνικολάου:

«Είχα την χαρά να συναντηθώ με  τους ανθρώπους της γυναικείας ομάδας Σαπφώ και έμεινα έκπληκτος με τον τρόπο σκέψης και οργάνωσης τους. Είναι μια ηλιαχτίδα για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νησιού μας και γενικά με τον επαγγελματισμό και την αγάπη για το πρότζεκτ αυτό. Μακάρι να ήταν όλα τα σωματεία της Λέσβου έτσι. 

Επειδη είναι γνωστό ότι είμαι από τους λίγους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο γυναικών στην χώρα εδώ και χρόνια μπορώ να διαβεβαιώσω ότι είναι κάτι ξεχωριστό για την Μυτιλήνη. Μάλιστα η Σαπφώ είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα, μιλώντας τόσο με τους ομοσπονδιακούς προπονητές όσο και με ανθρώπους του ΠΑΟΚ, την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και επάξια εκπροσωπεί το αγαπημένο μας νησί στο πανελλήνιο. Εύχομαι να συνεχίσουν έτσι και όσο μπορώ θα είμαι και εγώ κοντά τους με συμβουλευτικό χαρακτήρα.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey