Π. Καραϊσκάκης:Να χαρούμε το παιχνίδι!

28/11/2019 - 11:26 Τελευταία τροποποίηση στις 28/11/2019 - 12:08

Ιστορικός αγώνας στο γήπεδο Λουτρών το Σάββατο στις 15:00, αφού μετά από πολλά χρόνια θα αναμετρηθούν δύο Μυτιληνιές γυναικείες ομάδες και μάλιστα σε επίπεδο Γ Εθνικής.

Ο ΠΑΣ Λέσβου φιλοξενεί τυπικά την Σαπφώ, η οποία κοίταξε στα μάτια το φαβορί του ομίλου Εθνικό την προηγούμενη αγωνιστική, αποδεικνύοντας ότι στον αθλητισμό πολλές φορές τα φαβορί είναι μόνο σε θεωρητικό επίπεδο καθώς στο γήπεδο μέσα η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

paslesvou-sapfo.jpg (770×935)

Αυτό που επιθυμούν οι δύο ομάδες φυσικά είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να το ευχαριστηθούν όλοι και να γεμίσει η κερκίδα για άλλη μια φορά. Σίγουρα είναι κάτι πρωτόγνωρο για το νησί και το θετικό είναι ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται και στα δύο σωματεία έχουν δείξει μέχρι στιγμής ότι έχουν μεράκι και προχωράνε με σταθερά βήματα.

Το "SL" με αφορμή το παιχνίδι του Σαββάτου επικοινώνησε με τον προπονητή του ΠΑΣ Λέσβου, Πάρη Καραϊσκάκη ο οποίος αναφέρει: "Είμαστε μια καινούργια ομάδα με παρουσία μέσα στο γήπεδο δύο μήνες περίπου. Από την πρώτη στιγμή έχουμε πει ότι δεν πάμε για άνοδο, δεν κυνηγάμε κάτι. Αυτό που θέλουμε αρχικά είναι τα κορίτσια να μάθουν και να προσπαθήσουν να βγάλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο κάποια βασικά πράγματα. Δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα αλλά επιδιώκουμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο όσο τον δυνατόν σε μεγαλύτερο βαθμό αυτά που γίνονται στην προπόνηση. Σε 2-3 χρόνια όταν θα έχουμε αποκτήσει κάποιες καλές βάσεις, θα μπορούμε να μιλάμε και για κάτι παραπάνω. 

Η Σαπφώ είναι σε καλό επίπεδο θεωρώ ότι είναι πιο έτοιμη και εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να το χαρούμε όλοι και αποδείξουμε ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο στο νησί μας έχει μέλλον."

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Βλουτέλλης, με βοηθούς τον Λυρή και Στεργιακούλη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey