Στη Σα5φώ το τοπικό ντέρμπι!

30/11/2019 - 17:51 Τελευταία τροποποίηση στις 30/11/2019 - 20:27

Η Σαπφώ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι της Γ' Εθνικής γυναικών, επικρατώντας του ΠΑΣ Λέσβου με 0-5 στο Γήπεδο Λουτρών για την 3η Αγωνιστική του 7ου Ομίλου.

Η ομάδα του Γιώργου Κομνηνού κατόρθωσε να προηγηθεί με 0-2 στην ανάπαυλα, εκμεταλλευόμενη τα λάθη στην αμυντική λειτουργία του ΠΑΣ, χάρη στα γκολ των Ε. Κατρακάζα (30') και Στόικου (44').

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Σαπφώ έκλεισε στην περιοχή την αντίπαλο της και με το δεύτερο προσωπικό γκολ της Ε. Κατρακάζα έφτασε στο 0-3 (52'). Δύο λεπτά αργότερα η Μπουλμπούλη σημείωσε το 0-4 (54') και λίγο μετά η Δαγκλή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι (57').

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα η Αγγελάκη έβαλε το "κερασάκι στην τούρτα", στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ (60'), γράφοντας το τελικό 0-5.

Ο αγώνας κρίθηκε στην προσωπικότητα των παικτριών και στην εμπειρία που διαθέτουν τρεις-τέσσερις εκ των βασικών μονάδων που διαθέτει η Σαπφώ, η οποία δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες σε όλο το 90λεπτο, πιάνοντας κατά διαστήματα στο δεύτερο μέρος πολύ καλή απόδοση.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ Λέσβου εμφανίστηκε αρκετά βελτιωμένος, σε σχέση με την πρεμιέρα, έχοντας ενισχυθεί κιόλας με την προσθήκη της Ελένης Κοτσία στην επίθεση, φανερώνοντας στο γήπεδο πολλά από όσα δουλεύονται στις προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα.

Αρκετός ο κόσμος στις κερκίδες του Γηπέδου Λουτρών. 

Συνθέσεις:

ΠΑΣ ΛΕΣΒΟΥ (Π. Καραϊσκάκης): Φιλίππου, Κράλλη (55' Λαμπρινού), Κοτσία, Αδαλή (65' Μαθιέλλη), 16.Τζίνη, Αποστόλου, Στάρτσου, Τίγκινη, Δεληγιάννη, Μηλιορέλλη, Τσεσμετζή

ΣΑΠΦΩ (Γ. Κομνηνός): Καλαϊτζή, Δαγκλή, Τσαγκογιάννη, Ασημίνου, Ψωμαδέλλη (63' Μπαούτη), Δ. Κατρακάζα, Αγγελάκη, Ε. Κατρακάζα, Μπουλμπούλη (72' Σουφλιά), Μπουλέτου (29' Στόικου), Γιαννή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey