Στάθηκε όρθια στου Ρέντη!

18/01/2020 - 17:20 Τελευταία τροποποίηση στις 20/01/2020 - 14:37

Με την λευκή ισοπαλία στις βαλίτσες της επιστρέφει η Σαπφώ από του Ρέντη, με το τελικό 0-0 κόντρα στον Εθνικό για την 5η αγωνιστική του γυναικείου πρωταθλήματος του 7ου ομίλου να δίνει ελπίδες ακόμα και για την πρώτη θέση στην ομάδα της Λέσβου.

Παρουσία φιλάθλων και από τις δύο ομάδες στο γήπεδο, ο Εθνικός είχε την υπεροχή, όμως δεν ευτύχησε να σημειώσει κάποιο τέρμα για να πάρει τη νίκη που θα του έδινε το προβάδισμα των 6 βαθμών. Στο 20ο λεπτό η Σαπφώ έχασε με σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο την Αγγελάκη, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και από κει μετά αποδυναμώθηκε σημαντικά, χάνοντας στην ουσία το κέντρο. 

Ο Εθνικός συνέχισε τον επιθετικό μονόλογο, δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες χωρίς να καταφέρει ωστόσο κάτι παραπάνω. Η Σαπφώ υστέρησε δημιουργικά, όμως έκλεισε καλά τους χώρους και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία που μπορεί να αποδειχθεί χρυσή, αποκτώντας μάλιστα καλή ψυχολογία για τη συνέχεια.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΕΘΝΙΚΟΣ (Δ. Ελευθεριάδης): Μπαρδάκου, Καλή, Μπαλλή (89' Βάτικα), Κουκουβέ, Καρόζη, Αρεβή, Πατεδάκη (80' Μπάκα), Παπανάκη (59' Προύμπα), Καββάκη, Γραβάνη (65' Καπαιωσήφογλου, Παπαντωνίου

ΣΑΠΦΩ (Γ. Κομνηνός): Καλαϊτζή, Δαγκλή, Τσαγκογιάννη, Ασημίνου, Τόλη, Κατρακάζα, Αγγελάκη (26' Μπαούτη, 54' Σουφλιά, 85' Σιμέλη), Χαρδαλή, Μπουλμπούλη, Στόϊκου, Γιαννή

Βαθμολογία Γ Εθνική Γυναικών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey