Τον πάτησε σαν...πινέζα!

07/03/2020 - 17:16 Τελευταία τροποποίηση στις 07/03/2020 - 19:14

Μεγάλη νίκη με 3-0 πανηγύρισε η Σαπφώ απέναντι στον Εθνικό, μπροστά στις κατάμεστες κερκίδες του γηπέδου Λουτρών, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι αξίζει την πρώτη θέση και θα την διεκδικήσει έως το τέλος.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να πατάνε στο γήπεδο μουδιασμένα χωρίς να μπορεί καμιά ομάδα να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία. Από το 20ο λεπτό και μετά τα κορίτσια του Γιώργου Κομνηνού ανέβασαν στροφές και στο 28' μετά από εκτέλεση κόρνερ η Ψωμαδέλλη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 ξεσηκώνοντας τους φιλάθλους. Στη συνέχεια, οι Μυτιληνιές πίεσαν κι άλλο τον αντίπαλο τους, έψαξαν ένα δεύτερο τέρμα για να πάνε στα αποδυτήρια με πιο ασφαλές σκορ και το πέτυχαν πέντε λεπτά μετά με την Μπουλμπούλη, η οποία πλάσαρε σε κενή εστία έπειτα από ηρωική ασίστ της Στόϊκου, ενώ πριν την ανάπαυλα λίγο έλειψε να γίνει το 3-0 από το σουτ της Αγγελάκη που πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

sapfo-ethnikos-3-0.jpg (770×584)

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, η Σαπφώ φύλαξε καλά τα νώτα της και στο 55' έπειτα από υποδειγματική αντεπίθεση της Γιαννή, η οποία "όργωσε" όλο το γήπεδο, η Μπουλμπούλη ξανά που υποδέχτηκε τη μπάλα, με διπλή προσπάθεια από κοντά έγραψε το τελικό 3-0. Στη συνέχεια, η Σαπφώ είχε κάποια καλά σουτ, ενώ ο Εθνικός στο τελευταίο τέταρτο βγήκε πιο μπροστά χωρίς να μπορέσει να απειλήσει ιδιαίτερα, με την καλύτερη στιγμή να καταγράφεται στο 76' με την Καραιωσηφόγλου η οποία έχασε μοναδική ευκαιρία να μειώσει.

Έτσι, με τη νίκη αυτή η Σαπφώ βρίσκεται πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας καθώς στην ισοβαθμία υπερτερεί επί του Εθνικού, ενώ ακλουθούν κι άλλα παιχνίδια.

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία της Γ Εθνικής Γυναικών

Σαπφώ(Κομνηνός):Καλαϊτζή, Δαγκλή, Τσαγκογιάννη, Ασημίνου, Ψωμαδέλλη (Κατσάρα 88'), Κατρακάζα Δ., Αγγελάκη (Αργυρίου 86'), Κατρακάζα Ε., Μπουλμπούλη (Σιμέλη 88'), Στόϊκου (Μπουλέτου 81'), Γιαννή 

Εθνικός(Ελευθεριάδης): Μπαρδάκου, Καλή, Μπαλή (Καραιωσηφόγλου Β. 73'), Μπάσια (Δημητρέλλου 83'), Καρόζη, Αρεστή, Πατεδάκη (Βατίτσα 61'), Προύμπα, Σαββάκη (Κοφίδα 73'), Μπέρτσια, Παλαντέσκου, 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey