Έπεσε βαριά η ήττα στον Εθνικό!

07/03/2020 - 18:28 Τελευταία τροποποίηση στις 07/03/2020 - 18:54

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Εθνικού μετά την ήττα από τη Σαπφώ για την 8η αγωνιστική του 7ου ομίλου.

Η ομάδα του Πειραιά παρά το ξεκάθαρο σκορ με 3-0, στην ανακοίνωση κάνει λόγο μέχρι και για αλλοίωση αποτελέσματος από την διαιτησία, ενώ τα αίτια της ήττας όπως αναφέρει είναι εξωαγωνιστικά. Ακόμα και η όμορφη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στις κερκίδες από τους φιλάθλους θεωρεί ότι συνέβαλλε για την ήττα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Δυστυχώς ήρθε η ώρα να γραφτούν κάποια πράγματα. Από τη δημιουργία της η ομάδα μας είχε στόχο (και φιλοσοφία και υλικό) να παίξει ποδόσφαιρο και αυτό κάνει, και γι’αυτό είμαστε υπερήφανοι. Όμως αν κάποιος δεν είναι ακόμη στο επίπεδο να παίξει το ποδόσφαιρο όπως πρέπει, αναγκαστικά στρέφεται σε άλλους εξωγενείς παράγοντες.

Ένα ακόμη σκληρό παιχνίδι για δεύτερη φορά στην έδρα της Σαπφως, με το ίδιο διαιτητικό τρίο το οποίο έχει παίξει 4 στα 4 παιχνίδια της εν λόγω ομάδας (και στα μεταξύ μας παιχνίδια και με τον ΠΑΣ Λέσβου). Και το οποίο διαιτητικό τρίο επέδειξε από το πρώτο παιχνίδι τις προθέσεις του επιτρέποντας αίσχη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλλον δεν υπάρχουν άλλοι διαιτητές στην ΕΠΣ Λέσβου (εκτός από τον άψογο διαιτητή που ήρθε να διαιτητεύσει στο Πας Λέσβου - Εθνικός γιατί εκείνο δεν τους ενδιέφερε).

Αλλά το σημερινό ξεπέρασε κάθε όριο. Ένα γκολ οφ Σάιντ που μέτρησε, ένα άλλο γκολ αμφίβολο, δυο πέναλτι που δε δόθηκαν, χέρια, κάρτα που έπρεπε να δοθεί, και φυσικά ότι άλλο έκρινε ο διαιτητής. Η ανοχή του διαιτητή στο υπέρμετρα σκληρό παιχνίδι σε συνδυασμό με τις συνθήκες ζούγκλας που επικράτησαν στο γήπεδο (καπνογόνα, ρίψη χαρτιού μέσα στον αγωνιστικό χώρο στο οποίο μπλέχτηκε παίκτρια μας στη γραμμή) δεν επέτρεψαν στην ομάδα μας να παίξει ποδόσφαιρο, σε ένα παιχνίδι εκ διαμέτρου αντίθετο με το εντός έδρας μας (ασχέτως σκορ). Λυπόμαστε πολύ γιατί στη δική μας έδρα πάντοτε παίζουμε ίσοις όροις, με άψογη διαιτησία και φιλάθλους (όχι όπως εδώ με τα εριστικά σχόλια τύπου «πάρτε τους τη μπάλα και τα πόδια μαζί», «πάμε να καταστρέψουμε» κλπ).

Αλλά δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα όπου τα αθέμιτα μέσα βασιλεύουν. Συνεχίζουμε με τις δικές μας αρχές και τη φιλοσοφία μας και πραγματικά λυπόμαστε για όσους θεωρούν επιτυχία το να κερδίζεις σε τέτοιες συνθήκες. Γιατί μόνο νίκη δεν είναι. Και φυσικά όλα παίζουν ρόλο, από τον παρατηρητή - έναν εκ των δημιουργών της ομάδας- έως το γιατρό του αγώνα με το μπουφάν «Olympiakos FC». Τα βίντεο των αγώνων (τα οποία υπάρχουν) θα σταλούν εκεί που οφείλουν να σταλούν. Καταγγέλουμε το διαιτητή για αλλοίωση αποτελέσματος και τον θεωρούμε υπεύθυνο για τον τραυματισμό της παίκτριας μας Κανελιας Αρέστη η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο. Θα σας ενημερώσουμε για την κατάσταση της. Συνεχίζουμε ακάθεκτες την πορεία μας στο πρωτάθλημα και πιστές στις αρχές μας του ευ αγωνίζεσθαι."

Σχετικά με την τραυματία Κανελία Αρέστη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι καλά στην υγεία της. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έκανε αξονική τομογραφία η οποία ήταν καθαρή. Ευχόμαστε καλή ανάρρωση!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey