Ένας χρόνος ζωής για τον ΠΑΣ Λέσβου!

07/04/2020 - 19:29 Τελευταία τροποποίηση στις 07/04/2020 - 20:45

Ένα χρόνο ζωής συμπλήρωσε ο σύλλογος ΠΑΣ Λέσβου την περασμένη Κυριακή και με ανακοίνωση του θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την επιτυχημένη προσπάθεια.

Με πρωτεργάτες τους Σταμάτη Καλαϊτζίδη και Ειρήνη Χατζέλλη, ο σύλλογος ξεκίνησε αρχικά με την ομάδα κολύμβησης και στη συνέχεια δημιουργήθηκε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου που αγωνίζεται επάξια στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Γυναικών. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σαν σήμερα πέρυσι δημιουργήσαμε τον σύλλογο μας ΠΑΣ ΛΕΣΒΟΥ!!!!Ένας σύλλογος που δημιουργήθηκε με πείσμα, αγάπη, συνεργασία και τα καταφέραμε όσο καλύτερα μπορούμε. Αρχικά, με την ομάδα κολύμβησης, με το θερινό καμπ και με συνέχεια την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου.Έτσι, τα μέλη μας έγιναν πάρα πολλά και ενωμένοι όλοι μαζί πάμε για το καλύτερο.Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω τα πιο ενεργά μέλη που βρίσκονται στο πλευρό και ξεκινώ με τον Παναγιώτη Τσακίρη που μας βοήθησε στην δημιουργία του συλλόγου και είναι στο πλευρό μας και συνεχίζω με Άννα Ηλία Μαρία Καραμολέγκου, Ελβίρα Σκουλαδα, Μαριάννα Παραδέλλη, Θοδωρής Αγκοπιάν, Δημήτρης Παρέλης, Βασίλης Παρέλης, Παρασκευάς Καραϊσκάκης και όλα τα κορίτσια της ομάδας μας που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.Σας ευχαριστούμε πολύ!!!!!"

paris-karaiskakis.jpg (770×466)

To "SL" επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας ποδοσφαίρου Πάρη Καραϊσκάκη, o οποίος αναφέρει:"Χρόνια πολλά στην ομάδα μας τον ΠΑΣ Λέσβου που σαν σήμερα ιδρύθηκε. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όχι μόνο να διατηρηθεί αυτή η μεγάλη προσπάθεια, αλλά να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. Εκτός από τα τμήματα που διαθέτει πριν λίγους μήνες δημιουργήθηκε και η ομάδα ποδοσφαίρου μια προσπάθεια πολύ δύσκολη, αλλά συνάμα πολύ επιτυχημένη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους που παλεύουν και δίνουν τα πάντα για τον ΠΑΣ Λέσβου σε όλα τα αθλήματα. Τέλος, θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο και στα κορίτσια μας και όταν περάσει όλο αυτό να είμαστε ξανά όλοι μαζί στο γήπεδο."

Με τη σειρά τους οι Άννα Ηλία και Μαρία Καραμολέγκου αναφέρουν:

Άννα Ηλία: "Κάθε μέρα είναι σημαντική στο σύλλογο, γιατί μέσα από την καθημερινή προσπάθεια όλων, όσοι υπηρετούν την ομάδα του ΠΑΣ ΛΕΣΒΟΥ, χαράζουν τη διαδρομή της ομάδας μέσα στο χρόνο. Εύχομαι σε όλα τα τμήματα χρόνια πολλά με υγεία, ο σύλλογος να πανηγυρίσει περισσότερες νίκες και να δώσει περισσότερη χαρά και δημιουργία στις καλοκαιρινές δραστηριότητες των μικρών αθλητών της ομάδας."

Μαρία Καραμολέγκου:"Συμπληρώθηκε ένας χρόνος που δημιουργήθηκε ο ΠΑΣ ΛΕΣΒΟΥ . Ένας σύλλογος που συμμετέχουν άτομα που είναι φίλοι και τους συνδέει πέρα από την φιλία η αγάπη και το ενδιαφέρον τους για τον αθλητισμό. Αυτό είναι που κάνει και την διαφορά , αυτό είναι που μας " Δένει" όλους που είμαστε στον ΠΑΣ ΛΕΣΒΟΥ. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε όλοι κοντά στο σύλλογο και θα στηρίζουμε κάθε προσπάθεια για το καλό του Αθλητισμού της Λέσβου και της νεολαίας για πολλά πολλά ακόμα χρόνια. Υγεία, δύναμη και κάθε ατομική ευτυχία στο Δ. Σ. και στα μέλη του ΠΑΣ ΛΕΣΒΟΥ."

Επίσης, οι ιδρυτές του συλλόγου, Σταμάτης Καλαϊτζίδης και Ειρήνη Χατζέλλη ευχαριστούν θερμά τα μέλη και την διοίκηση, την Πρόεδρο Θεραπεία Παυλέλλη, τον Αντιπρόεδρο Χατζέλλη Γεώργιο, τον Ταμία Κούκκουρα Ηρακλή, την Γεν.Γραμματεα Τσορβαδέλλη Νίκη και το μέλος Άννα Παυλελλη.

Τέλος, η ομάδα του "SL" εύχεται τα καλύτερα στον ΠΑΣ Λέσβου, να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και να επιτύχει τους στόχους του. Χρόνια πολλά!!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey