Η Σαπφώ ευχαριστεί όσους στάθηκαν πλάι της

22/06/2020 - 12:53 Τελευταία τροποποίηση στις 30/09/2023 - 14:22

 Τον απολογισμό της χρονιάς κάνει η Σαπφώ, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 7ο όμιλο (1η Περιφέρεια) της Γ' Εθνικής και την άνοδό της στη Β' Εθνική της επόμενης περιόδου. Η διοίκηση της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας της Λέσβου απευθύνει παράλληλα τις ευχαριστίες της σε όσους συνέδραμαν στις προσπάθειές της σε αυτό το ταξίδι, ευχαριστώντας τους που ήταν στο πλάι της.

Αναλυτικά: «Κλείνοντας την φετινή αγωνιστική σεζόν, η ομάδα μας τερμάτισε αήττητη πρώτη στον 7ο όμιλο - 1η περιφέρεια όπου αγωνιζόταν, παίρνοντας το εισιτήριο για την Β’ Εθνική κατηγορία.

Συγχαίρουμε όλες τις ποδοφαρίστριές μας που έδειξαν ότι το μέλλον είναι μπροστά τους, αποδεικνύοντάς το περίτρανα έχοντας ήδη τρεις κλήσεις από την ΣΑΠΦΩ στην Εθνική Ομάδα Κορασίδων, όπου δεν πρόλαβαν να αγωνιστούν λόγω των μέτρων για τον COVID-19. Δεν πρέπει να παραλείψουμε να συγχαρούμε και το προπονητικό team που έχτισαν την επιτυχία.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστούμε τον Στ. Ψαρρόπουλο, Πρόεδρο ΕΠΣ Λέσβου και Π. Σάλτα, Γραμματέα ΕΠΣ Λέσβου, οι οποίοι μας παρέδωσαν το αρχικό κύτταρο για να δημιουργήσουμε την ΣΑΠΦΩ.

Πολλές ευχαριστίες στους ανθρώπους που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά μας, την Χριστιάνα Καλογήρου, Γενική Γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, την Πόπη Γόμου-Πρωτογεράκη, Περιφερειακή Σύμβουλο Β. Αιγαίου, τους Σταύρο Γριππιώτη και Παναγιώτη Τρύφων, για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας: Αιολικά Παιχνίδια, IGFA, Mitilene Tours, Jalem Tours, Marina Yacht Club, MYTONIS, Aegean Food, SUZUKI, VOYAGER και Style Rentals.

Ευχαριστούμε την Ηγουμένη Ταβιθά της Ιεράς Μονής του Αγ. Ραφαήλ για την ευλογία της και κάθε απλό φίλαθλο που μας στήριξε.

Χάρις όλους εσάς το ταξίδι μας μόλις ξεκίνησε, σας ευχαριστούμε που είστε πλάι μας!

Το ΔΣ του ΑΠΣ ΣΑΠΦΩ»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey