Προγραμματισμός προετοιμασίας των κορυφαίων του Champions League

22/06/2020 - 13:06 Τελευταία τροποποίηση στις 22/06/2020 - 13:38

To «SL» δημοσιεύει σήμερα μια επιστημονική εργασία του Λέσβιου φοιτητή Κομνηνού Μπατζάκα, που πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του Μυτιληνιού καθηγητή των ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Νίκου Μαντζουράνη, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτές των σχολών της UEFA Γιάννη Ισπυρλίδη, Άγγελου Κυρανούδη και Μιχάλη Μητροτάσιου.

Η εργασία έχει τίτλο «Προγραμματισμός περιόδου προετοιμασίας των κορυφαίων ποδοσφαιρικών ομάδων της Ευρώπης, που συμμετείχαν στο UEFA Champions League 2019-20» και αφορά στην ειδικότητα ποδοσφαίρου του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Ετοιμάστηκε για το 23ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού 2020, που διοργάνωσε η Ένωση Γυμναστών Βορείου Ελλάδος (ΕΓΒΕ) και μάλιστα, πρόσφατα δημοσιεύτηκε στο Επιστημονικό Περιοδικό «Φυσική Αγωγή & Αθλητισμός».

Οι σύνεδροι και οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον σχεδιασμό αυτών των ομάδων, που αποτελούν σημείο αναφοράς και για τις υπόλοιπες. Σε μια περίοδο μάλιστα, κατά την οποία πλησιάζει η ολοκλήρωση μιας ιδιαίτερης ποδοσφαιρικής σεζόν με τα Final-8 των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά και την έναρξη της προετοιμασίας όσων ομάδων θα παίξουν την επόμενη χρονιά στα ευρωπαϊκά κύπελλα, η συγκεκριμένη επιστημονική εργασία έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey