Με πολλές αλλαγές ο Αστέρας στον Τύρναβο

06/01/2015 - 15:15 Τελευταία τροποποίηση στις 06/01/2015 - 15:48

Οι πολικές θερμοκρασίες και το χιόνι στην Τρίπολη ανάγκασε τον Αστέρα να αναχωρήσει νωρίτερα με προορισμό τη Λάρισα, ώστε να προπονηθεί εκεί ενόψει του αυριανού (7/1, 15:00) αγώνα με αντίπαλο τον Τύρναβο, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο συγκεκριμένος αγώνας ενδιαφέρει άμεσα την ΑΕΛΚ, που θα έχει το... αυτί της καρφωμένο στον Τύρναβο, προσδοκώντας σε εκτός έδρας νίκη του αδιάφορου Αστέρα, που θέλει ένα "Χ" για να εξασφαλίσει την πρωτιά, ώστε σε συνδυασμό με δική της νίκη επί του Αιγινιακού να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης. Αυτό είναι και το μοναδικό ευνοϊκό σενάριο για τους Καλλονιάτες, αφού σε κάθε άλλη περίπτωση μένουν εκτός Κυπέλλου Ελλάδας. 

Φαίνεται όμως ότι ο προπονητής των Αρκάδων Στάϊκος Βεργέτης δε συμμερίζεται τις αγωνίες της ΑΕΛΚ, αφήνοντας εκτός αποστολής για το ματς με τον Τύρναβο, ούτε λίγο ούτε πολύ, εννέα βασικούς του ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους Μάσα, Ουσέρο, Φακούντο Πάρα, Κουρμπέλη, Λούι, Κοσίτσκι, Σανκαρέ και Τσοκάνη. Στη 18άδα μάλιστα υπάρχουν τρεις παίκτες από την Κ20, οι Γογωνάς, Τσόφλιος, Βελισσάρης, αλλά και ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί ελάχιστα έως καθόλου φέτος, όπως οι Παπαχρήστος, Μπαντής και Τορμένα.

Υπενθυμίζεται ότι στον Τύρναβο αρκεί μια ισοπαλία για να προκριθεί ως δεύτερος, σε ενδεχόμενη νίκη θα καταλάβει την πρώτη θέση στον 7ο όμιλο, ενώ αν ηττηθεί από τον Αστέρα θα μείνει εκτός πρόκρισης μόνο σε περίπτωση νίκης της ΑΕΛΚ επί του Αιγινιακού.

Αποτελέσματα 7ου Ομίλου

1η Αγωνιστική
ΑΕΛΚ-Τύρναβος 2-2
Αιγινιακός-Αστέρας Τρίπολης 1-4

2η Αγωνιστική
Τύρναβος-Αιγινιακός 2-1
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛΚ 2-1

3η Αγωνιστική
Τύρναβος-Αστέρας Τρίπολης (7/1, 15:00)
ΑΕΛΚ-Αιγινιακός (7/1, 15:00)

Bαθμολογία

  7ος Όμιλος Β. Γκολ
1. Αστέρας Τρίπολης 6 6-2
2. Τύρναβος 4 3-2
3. ΑΕΛΚ 1 2-3
4. Αιγινιακός 0 2-6

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey