Τελικά πάει Τετάρτη στην Κω!

Μια ακόμα αλλαγή προέκυψε στον ορισμό της συνάντησης μεταξύ Αντίμαχου και Αιολικού, στην Κω, στο πλαίσιο της Β' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «SL», η ομάδα της Μυτιλήνης κατέθεσε αίτημα προς την ΕΠΟ ώστε ο αγώνας να διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, μια μέρα αργότερα δηλαδή απ' ότι ήταν προγραμματισμένος, ώστε να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά.

Ο Αιολικός θα ταξιδέψει αυθημερόν στην Κω, με δύο διαδοχικές πτήσεις. Αρχικά θα αναχωρήσει στις 06:55 το πρωί με προορισμό το «Ελ. Βενιζέλος» της Αθήνας και από εκεί θα αλλάξει αεροπλάνο, ταξιδεύοντας στις 08:25 για την Κω.

Ο αγώνας θα κάνει σέντρα στις 3 το μεσημέρι και αμέσως μετά τη λήξη του, η αποστολή του Αιολικού θα αναχωρήσει αεροπορικώς από την Κω για την Αθήνα στις 19:00, ώστε να προλάβει την τελευταία βραδινή πτήση από το «Ελ. Βενιζέλος» προς τη Μυτιλήνη στις 20:40.

Μια μικρή «οδύσσεια» λοιπόν περιμένει τον Αιολικό, σε ένα διπλό ταξίδι για το Κύπελλο Ελλάδας που πέρα από το διακύβευμα της πρόκρισης στην επόμενη φάση, όπου ο νικητής θα φιλοξενήσει τον ΝΠΣ Βόλος της Football League, θα στοιχίσει στη διοίκηση της ομάδας της Μυτιλήνης περισσότερες από €5.500!