Τελικά πάει Τετάρτη στην Κω!

07/09/2018 - 13:09 Τελευταία τροποποίηση στις 07/09/2018 - 14:07

Μια ακόμα αλλαγή προέκυψε στον ορισμό της συνάντησης μεταξύ Αντίμαχου και Αιολικού, στην Κω, στο πλαίσιο της Β' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «SL», η ομάδα της Μυτιλήνης κατέθεσε αίτημα προς την ΕΠΟ ώστε ο αγώνας να διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, μια μέρα αργότερα δηλαδή απ' ότι ήταν προγραμματισμένος, ώστε να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά.

Ο Αιολικός θα ταξιδέψει αυθημερόν στην Κω, με δύο διαδοχικές πτήσεις. Αρχικά θα αναχωρήσει στις 06:55 το πρωί με προορισμό το «Ελ. Βενιζέλος» της Αθήνας και από εκεί θα αλλάξει αεροπλάνο, ταξιδεύοντας στις 08:25 για την Κω.

Ο αγώνας θα κάνει σέντρα στις 3 το μεσημέρι και αμέσως μετά τη λήξη του, η αποστολή του Αιολικού θα αναχωρήσει αεροπορικώς από την Κω για την Αθήνα στις 19:00, ώστε να προλάβει την τελευταία βραδινή πτήση από το «Ελ. Βενιζέλος» προς τη Μυτιλήνη στις 20:40.

Μια μικρή «οδύσσεια» λοιπόν περιμένει τον Αιολικό, σε ένα διπλό ταξίδι για το Κύπελλο Ελλάδας που πέρα από το διακύβευμα της πρόκρισης στην επόμενη φάση, όπου ο νικητής θα φιλοξενήσει τον ΝΠΣ Βόλος της Football League, θα στοιχίσει στη διοίκηση της ομάδας της Μυτιλήνης περισσότερες από €5.500!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey