Πάει για αναβολή το Αετός-Αλμυρός

29/08/2022 - 16:52 Τελευταία τροποποίηση στις 29/08/2022 - 17:32

Μπορεί η ΕΠΟ να όρισε κανονικά τον αγώνα του Αετού με τον Αλμυρό για την πρώτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας την Τετάρτη 31/8 στις 17:30 στα Λουτρά, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του "SL" ο αγώνας πάει για αναβολή.

Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά για τον νταμπλούχο Λέσβου ανοίγει νωρίς με το κύπελλο Ελλάδας σε μια αναμέτρηση που έχει περάσει χίλια μύρια κύματα, ωστόσο καθώς όπως όλα δείχνουν ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί αυτή την Τετάρτη. Και αυτό γιατί η ομάδα του Αλμυρού δεν μπορεί να εξασφαλίσει εισιτήρια και καμπίνες για την μετακίνηση του προς τη Λέσβο.

Μάλιστα, η ΕΠΟ αρχικά είχε ορίσει τον αγώνα στις 3 το μεσημέρι με την συναίνεση του Αετού, για να προλάβουν το πλοίο της επιστροφής οι Κρητικοί, ωστόσο ούτε αυτό κατέστη δυνατό με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι με επίσημο έγγραφο τους να ζητήσουν την αναβολή του αγώνα κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει αποδεκτό από την διοργανώτρια αρχή.

Η ΚΕΔ βέβαια έχει συμπεριλάβει κανονικά τον αγώνα με διαιτητή τον Καπίρη από τον σύνδεσμο Αθηνών και βοηθούς τους Βλατάκη και Ανδρέου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey