Λύγισε στην παράταση ο Αετός, στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ο Αλμυρός

14/09/2022 - 18:09 Τελευταία τροποποίηση στις 14/09/2022 - 21:48

Στην Β φάση του κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Αλμυρός που λύγισε τον Αετό Λουτρών στο εξ’ αναβολής παιχνίδι με 2-5 στην παράταση.

Οι γηπεδούχοι αν και αιφνιδίασαν την ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη παίρνοντας νωρίς το προβάδισμα, δεν κατάφεραν να διαχειριστούν το υπέρ τους αποτέλεσμα, με τους Κρητικούς να φτάνουν στην ανατροπή 1-2, όμως ο Αετός βρήκε την απάντηση στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί, ο Άλμυρος δεν άφησε περιθώρια στην ομάδα των Λουτρών πετυχαίνοντας 3 τέρματα και έτσι κλείδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του τον κυπελλούχο Φωκίδας Απόλλωνα Ευπαλίου.

Ο Μιχαλάκης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι μόλις στο 4ο λεπτό μετά από χέρι του Ντιονίσιο εντός περιοχής έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του η οποία στο πρώτο δεκάλεπτο είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Ο Αλμυρός στο 10' ισοφάρισε με άπιαστο σουτ εντός περιοχής του Φραγκουλάκη και από κει και πέρα το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να μην έχουν ευκαιρίες για αρκετή ώρα. Στο 43′ ο Σεφουλάι βγήκε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, όμως δεν πρόλαβε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μιχαλάκης σούταρε δυνατά, ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι με τη σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχαν την ολική ανατροπή με ωραίο ψιλοκρεμαστό σουτ του Ντονίσιο. Στο 50′ το απευθείας φάουλ του Καπταγιάννη κατέληξε στα χέρια του Χανιωτάκη και στην επόμενη φάση ο Λεόν σούταρε σε τετ α τετ τον Κάμπερ ο οποίος απέκρουσε. Στη συνέχεια ο Αετός έψαξε το γκολ της ισοφάρισης και στο  77′ ο Σεφουλάι με ωραίο σουτ από πλάγια θέση έκανε το 2-2. Μέχρι το τέλος δεν υπήρξε κάτι αξιόλογο με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση. 

Ο Αλμυρός έχοντας παραπάνω δυνάμεις μέσα σε δύο λεπτά πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο 92′ ο Πατινιώτης σέρβιρε στον Λεόν ο οποίος από το ύψος της περιοχής δεν αστόχησε για το 2-3 και στο 94' μετά από χέρι του Σεφουλάϊ  μέσα στην περιοχή, ο Κατσικοκέρης με πέναλτι έκανε το 2-4 τελειώνοντας ουσιαστικά εκεί τον αγώνα, ενώ στο 116′ ο Χαϊντίνι με ωραία ατομική ενέργεια στην μικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-5.

Συνθέσεις:

Αετός Λουτρών (Διονυσάτος): Κάμπερ, Καπταγιάννης, Διμπαμπής, Τοπάλι, Καλαφάτης, Μιχαλάκης, Πιπεράς(75′ Μπάρκας), Σεφουλάι, Συβρής(70′Αλαγιάννης), Βλαστέλλης(85′Κουνιάρης), Τσομπανέλλης(110' Βόϊκος)

Αλμυρός (Παπαματθαιάκης): Χανιωτάκης, Ντιονίσιο, Παγώνης, Μάγκας(98′ Ξενοκτιστάκης), Αγαπάκης(60′ Πατινιώτης), Νικολάου, Λεόν, Φραγκουλάκης(117′ Βαρβεράκης), Γιουκαρής(117′ Τζαγκαράκης), Γκέτσι(70′ Χαϊντίνι), Κατσικοκέρης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey