Κοινή διαμαρτυρία για την κλήρωση

07/09/2013 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 12:56


Κοινή επιστολή διαμαρτυρίας προς τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κ. Γιώργο Σαρρή και τον πρόεδρο της Super League, κ. Γιάννη Μώραλη απέστειλαν χθες, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, η ΠΑΕ Εργοτέλης και η ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Αιτία ήταν η "άνιση μεταχείριση" όπως τη χαρακτηρίζουν από πλευράς διοργανώτριας, αναφορικά με την προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το περιεχόμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Οι ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Εργοτέλης, Α.Ε.Λ. Καλλονής και Παναιτωλικός, διαβάζοντας την Προκήρυξη Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α’ και Β’ Εθνικής κατηγορίας (Super League – Football League) περιόδου 2013 – 14, διαμαρτυρόμαστε για την άνιση μεταχείριση έναντι των υπολοίπων ομάδων της Super League.

Σύμφωνα με το άρθρο 4 της Προκήρυξης οι τέσσερις ομάδες που προβιβάσθηκαν στην πρώτη κατηγορία την τρέχουσα περίοδο, θα τοποθετηθούν σε κληρωτίδα έτσι ώστε να προκύψουν δύο, οι οποίες θα τοποθετηθούν μαζί με τις ομάδες της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Το συγκεκριμένο άρθρο συνιστά άνιση μεταχείριση των ομάδων μας καθώς σε μια διοργάνωση όπως είναι το Κύπελλο Ελλάδος δεν αντιμετωπίζονται ως ομάδες της Super League.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey